DANSEZ PENTRU TINE: Scandal cu final neaşteptat pentru o vedetă, a pierdut tot

DANSEZ PENTRU TINE: Surpriză de proporţii în procesul în care Monica Davidescu a dat în judecată emisiunea "Dansez pentru tine". Compania MediaVision, care producea showul, nu mai există, astfel că nimeni nu mai poate da socoteală pentru accidentul actriţei.

16 nov. 2013, 22:24

DANSEZ PENTRU TINE: După accidentul suferit acum un an în timpul repetiţiilor de la „Dansez pentru tine„, Monica Davidescu (41 de ani) a rămas cu sechele pe toată viaţa. S-a operat la piciorul drept, a fost imobilizată la pat o lună, a mers în cârje şi a cheltuit o grămadă de bani pe terapii de recuperare şi medicamente.

Actriţa a considerat de cuviinţă că cineva trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, astfel că în septembrie a dat în judecată compania MediaVision, care producea show-ul de la PRO TV, cerând despăgubiri şi daune morale. Prima înfăţişare în procesul deschis la Judecătoria Sectorului 2 ar fi trebut să aibă loc în decembrie, dar surpriză! Compania MediaVision nu mai există, spune actriţa.

„În acest moment, nu mai am pe cine trage la răspundere. MediaVision a fost absorbită de altă firma, iar acum noi trebuie să demonstrăm în instanţă că s-a mutat pe altă firmă. În aceste condiţii, probabil că primul temen în proces va fi prin primăvară. Oricum, fiind un proces de daune, nu mă aştept să se termine repede, va dura. Procesul s-a mutat la Judecătoria Buftea”, ne-a spus actriţa, care înainte de a face demersurile în instanţă a încercat să rezolve această problemă pe cale amiabilă, dar fără rezultat. „Avocata mea le-a făcut la acea vreme o notificare, dar nu au vrut să vină la discuţii”, ne-a mai spus actriţa, care are încă de tras de pe urma accidentului de la „Dansez”.

DANSEZ PENTRU TINE: Cu toate acestea, apropiaţii vedetei spun că situaţia nu este deloc roz. „Genunchiul nu e reparat şi nici nu ştie dacă se va mai repara vreodată. Îi lipseşte o parte din menisc, care a fost scoasă, pentru că era ruptă şi nu putea întinde piciorul, iar cartilagiul nu s-a refăcut. Dacă stă pe tocuri câteva ore, are dureri mari. Are şi o meteosensibilitate, de exemplu, când plouă, durerile se acutizează”, ne-a dezvăluit un apropiat al actriţei. Din cauza acestor probleme, Monica trebuie să evite cu orice preţ să se îngraşe. Medicii au avertizat-o că surplusul de greutate va apăsa pe genunchi şi îi va crea necazuri şi mai mari.

Citeşte mai mult pe click.ro


loading...
Partenerii noștri