DANSEZ PENTRU TINE. Sore: „Nu am un iubit! Chiar e aşa greu de crezut?”

FINALA DANSEZ PENTRU TINE. Ajunsă în finala „Dansez pentru tine”, Sore îşi doreşte foarte mult să câştige, pentru că partenerul ei, Dark - George Traşcău pe numele real, vrea să demonstreze familiei lui că poţi să-ţi construieşti viaţa pe care ţi-o doreşti făcând ceea ce-ţi place şi că, mai mult decât atât, aşa îi poţi ajuta şi pe cei dragi.    

29 nov. 2013, 15:18

FINALA DANSEZ PENTRU TINE. Competiţia de la PRO TV a ajutat-o pe solistă să-şi împlinească şi ea un vis. A mai scăpat de câteva kilograme şi acum îşi înnoieşte garderoba. Iar după terminarea competiţiei, Sore intenţionează să se ocupe mai mult de muzică.

Ai ajuns în finală… Cum stai cu emoţiile?

Sunt, în primul rând, foarte fericită pentru că am reuşit să ajung până aici, mândră pentru că am putut ţine pasul cu Dark, dansator profesionist. Pentru finală îmi doresc să oferim tuturor energia noastră pozitivă şi solară şi să câştigăm concursul pentru că Dark merită cu vârf şi îndesat să îşi îndeplinească visul. Emoţii sunt, dar constructive, pregătim dansuri surprinzătoare, ca de fiecare dată, semnate de Bogdan Boantă.

Stai mult la repetiţii cu partenerul tău?

Ne antrenăm 12 ore…, dar ne place!

Spuneai că ai slăbit de când participi la acest concurs. Câte kilograme ai dat jos în total până acum?

S-au strâns deja 8 kilograme şi sunt foarte mândră de noua mea siluetă.

Ai fost nevoită să-ţi schimbi garderoba, pentru că ţi-au rămas lucrurile mari?

Am făcut puţin shopping online, noaptea, acasă, pentru că timpul nu mi-a permis să merg prin magazine. Dar voi recupera.

Ce ne poţi spune despre viaţa ta amoroasă?

Chiar nu am iubit. E greu de crezut?

E tare greu de crezut… Dar, dacă tu zici că aşa e, spune-ne, cum rezişti fără un iubit?

Fac ceea ce îmi place şi trăiesc frumos.

Dar cum ar trebui să fie bărbatul care să-ţi atragă atenţia?

Nu cred în stereotipuri. Dacă îmi atrage atenţia, înseamnă că are ceva deosebit. Bărbaţii inteligenţi ştiu cum să atragă atenţia unei femei.

Care e primul lucru pe care vrei să-l faci după ce se termină „Dansez”, un lucru căruia i-ai dus dorul cât ai stat în această competiţie?

Probabil că voi dormi mult mai mult, îmi voi vedea prietenii şi familia şi voi reîncepe turul concertelor prin ţară.

Citeşte mai mult pe click.ro

DANSEZ PENTRU TINE: Vineri, 29 noiembrie, cand publicul va desemna castigatorii celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezente in emisiune,

In urma cu sapte saptamani au pasit în ringul visurilor de la ProTV cu speranta ca viata lor se va schimba în bine. Editie de editie au adus pe scena momente artistice memorabile, apreciate deopotriva de juriu si de telespectatori, iar Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu au reusit sa ramana în competitie pana în marea finala. Pentru ultima data în acest sezon, cele trei perechi vor purta telespectatorii prin fascinanta lume a dansului pe ritmuri de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house. 

Nu doar cele trei echipe finaliste pregatesc momente de pus în rama pentru editia de maine seara, ci si Elwira si Mihai Petre, care vor dansa cha-cha, precum si toate vedetele care au dansat în acest sezon, toti concurentii si toti coregrafii. Ca de obicei, ultima editie ajuta la împlinirea visurilor tuturor concurentilor. Castigatorul locului I va fi rasplatit cu 60.000 de euro, cel clasat pe locul al II-lea cu 20.000 de euro, iar ocupantul locului al III-lea cu 15.000 de euro. Cazurile umanitare vor fi sustinute cu cate 3.000 de euro fiecare. Celelalte premii care vor fi oferite maine seara se ridica la 34.000 de euro. 

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezentate în emisiune. „Fiecare întoarcere acasa ma bucura, ma emoționeaza și ma hranește. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program încarcat, variat, cu multe filmari în zone diferite și uneori foarte îndepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca împlinește vise și apoi pentru ca ma simt acasa”, a marturisit Catrinel. 

Venita special din Italia pentru o serie de actiuni caritabile, si Alexandra Dinu se bucura ca va avea ocazia sa danseze un tango caritabil maine seara la ProTV. „Apreciez aceasta emisiune si ma uit cu mirare si admiratie la cat de mult evolueaza perechile care intra în acest concurs si cata stralucire capata cand ajung aici. Sper sa-mi iasa si mie dansul, chiar daca n-am prea mult timp de repetitii”, a declarat Alexandra. 

Experienta Dansez pentru tine reprezinta pentru noi sansa de a deveni parte din viata unui copil deosebit ce demonstreaza în mod spectaculos cat de departe se pot impinge limitarile provocate de un sindrom prietenos. Pe langa acest fapt, dansul în sine este o provocare, un test de concentrare, coordonare si armonie pe care visam sa îl trecem cu brio”, a marturisit familia Ogararu. 


loading...
Partenerii noștri