DANSEZ PENTRU TINE: Decizii surpriză ale publicului, o vedetă ajunge a treia oară la duel

DANSEZ PENTRU TINE. Pentru ediţia a 6-a a show-ului "Dansez pentru tine" membrii baletului coordonat de Edi Stancu au adus în scenă o coregrafie inspirată de filmul "Jocurile Foamei-Sfidarea". În ciuda eforturilor, Ruby şi Alexandru nu au reuşit să impresioneze publicul suficient de mult pentru a merge mai departe.

22 nov. 2013, 23:28

DANSEZ PENTRU TINE. Ilinca şi Răzvan vor merge mai departe, având şansa de a ajunge pe podium.

Ruby şi Alexandru Ciobanu s-au străduit să facă un dans cât mai bun, dat fiind că erau condamnaţi pentru a treia oară la duel şi aveau nevoie de voturile publicului pentru a prinde un loc în finala de săptămâna viitoare, difuzată la ProTV.

Ruby şi partenerul său, Alexandru Ciobanu, au dansat lyrical, un dans emoţionant, în care accentul cade pe mişcările mâinilor şi picioarelor, care trebuie să fie cât mai expresive.

 

Dacă cei doi au reuşit să transmită emoţia prin intermediul muzicii şi atmosferei pe care a creat-o dansul lor, mişcările lor au fost taxate de juriu, care le-a acordat note pe măsură.

DANSEZ PENTRU TINE: VEZI AICI DANSUL CELOR DOI

Sore si Dark au demonstrat că au meritat să fie primii în clasament în ediţiile trecute şi au impresionat pe toată lumea cu un dans lyrical excepţional.

Performanţa celor doi a fost apreciată de toţi membrii juriului, care nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa lui Sore şi Dark. Perechea a primit 10 pe linie, iar exigentul Mihai Petre s-a ridicat în picioare pentru cei doi.

Complimentele pe care i le-au făcut juratii au emoţionat-o profund pe Sore, care a început să plângă de fericire, mai ales că Mihai Petre le-a spus celor doi că dansul lor s-a ridicat la nivelul unor profesionişti.

Până acum, Sore şi Dark au obţinut de fiecare dată note bune cu prestaţiile lor, clasându-se în fiecare ediţie pe primele locuri.

DANSEZ PENTRU TINE: VEZI PRESTAŢIA AVUTĂ DE SORE ŞI DARK

În lunga istorie a regatului dansului care a fost instaurat la ProTV de show-ul „Dansez pentru tine” au domnit coregrafiile fără cusur aduse în scenă de membrii baletului coordonat de Edi Stancu.

Ediţia din această sâmbătă a emisiunii a oferit telespectatorilor şansa de a fi martorii altor două momente de referinţă, pentru că ambele dansuri ale baletului, costumele membrilor şi rochia Iuliei Vântur au păstrat toate elementele stilistice ale filmului „Jocurile foamei: Sfidarea”.

Machiajele speciale, au fost realizate într-un timp foarte scurt, şi au completat costumele desprinse parcă din viitor, care au fost create într-o săptămână de o echipă formată din 10 persoane.