DANSEZ PRINTRE STELE: Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, marii câştigători ai trofeului „Dansează printre stele”

DANSEZ PRINTRE STELE: Au muncit pe brânci, au luptat, au dat tot şi a meritat! Cei doi au câştigat premiul primului sezon "Dansează printre stele

18 nov. 2014, 22:14
DANSEZ PRINTRE STELE: Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, marii câştigători ai trofeului „Dansează printre stele”

DANSEZ PRINTRE STELE: Au fost printre cei mai iubiţi, atât de public cât şi de juriu, iar asta s-a văzut.. Dansurile lor ne-au emoţionat, ne-au făcut să lăcrimăm sau să râdem. Doamnelor şi domnilor, Alina şi Bogdan pleacă acasă cu premiul de 50.000 de euro şi marele trofeu.

Cei doi au decis să doneze o parte din bani celor care au nevoie mai mare de ei.

Pe locul doi în clasament a fost perechea formată din Alina si Iuri.

Cel de-al treilea loc a fost ocupat de Cosmin şi Maria.

DANSEZ PRINTRE STELE: „Dacă aş câştiga concursul, aş dori să ajut cu o parte din câştig pe cineva aflat într-o situaţie dificilă”, a declarat actriţa Alina Puşcaş, cînainte de finală. Aceasta a fost impresionată de povestea Alexiei, o fetiţă de şapte ani care este pasionată de dans sportiv, în ciuda faptului că poartă aparate auditive la ambele urechi. Din nefericire, de câteva luni, situaţia financiară nu le mai permite părinţilor Alexiei să îi plătească acesteia taxa lunară a şcolii de dans. 

Cei doi au decis să doneze o parte din bani celor care au nevoie mai mare de ei. Pe locul doi în clasament a fost perechea formată din Alina si Iuri. Cel de-al treilea loc a fost ocupat de Cosmin şi Maria.