Dănuţ Lupu, în STARE GRAVĂ la SPITAL

Dănuţ Lupu a suferit o dublă pneumonie acută, nu un infarct, aşa cum iniţial s-a vehiculat. Fostul mijlocaş al naţionalei se află sub tratament la Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti, după ce a fost internat în cursul zilei de sâmbătă

25 ian. 2016, 16:42
Dănuţ Lupu, în STARE GRAVĂ la SPITAL

Dănuţ Lupu, 48 de ani, a fost internat sâmbătă cu gripă și insuficiență respiratorie severă. În momentul de față, nu este intubat, poate vorbi, dar starea sa este imprevizibilă.

A răcit săptămâna trecută, tot umblă cu capul descoperit. A ieşit încins din casă săptămâna trecută, el avea o gripă de tip A şi s-a agravat. Acum se află sub investigaţii, iar de ieri a început să mânânce„,  a spus pentru ProSport apropiatul fostului coordonator de la Dinamo, Rapid şi Panathinaikos.

Dănuţ Lupu a evoluat, de-a lungul carierei pentru Dinamo, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafirim Holon. La echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat în 14 meciuri, fără a marca vreun gol.

Este la terapie intensivă, în stare gravă. Nu e intubat, e conștient, dar nu se poate da un prognostic„, a spus purtătorul de cuvînt al Institului „Matei Balș”, Cătălin Apostolescu, pentru GSP. La întrebarea reporterului dacă există risc vital, Apostolescu a explicat: „Din moment ce se află în stare gravă la terapie intensivă orice este posibil, există și acest risc„.