Dănuţ Lupu, atac DUR la adresa lui Mircea Rednic. „E antrenor, dar caracterul…”

Dănuţ Lupu a comentat situaţia de la Dinamo precizând că aceste contre dintre Mircea Rednic şi conducere sunt cauzate de negocierea unui nou contract.

29 mart. 2016, 09:34
Dănuţ Lupu, atac DUR la adresa lui Mircea Rednic. „E antrenor, dar caracterul…”

Dănuţ Lupu este de părere că Mircea Rednic este un antrenor bun, dar îl atacă pe acesta pentru că fiica sa, Luana, este agent de jucători la fel ca şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

„Trebuie să recunoaştem că a făcut lucruri bune la Dinamo, din punct de vedere al caracterului lasă de dorit.

Atât timp cât lucrurile au mers bine, a fost ok. Atunci când e deranjat că nu i se aduce jucători, începe să dea vina pe alţii. Cred că face asta pentru a i se mări salariul, nu ştiu. S-a ajuns într-o situaţie incredibilă: semnează cu fata mea dacă vrei să joci, semnează cu soţia mea dacă vrei să pleci. Nu mi se pare normal, nu e conflict de interese?

Cum să se certe cu preşedinţii când se apropie alegerile? Mi-aş dori ca Rednic să rămână la Dinamo pentru că a făcut treabă bună ca antrenor. Mi-aş dori ca Dinamo să câştige campionatul, dar cu ce îi ajută? Nu au drept să joace în cupele europene. Şi dacă iei 4 milioane de euro (n. red bani din drepturile TV) şi se duc alţii să joace în Europa cu ce te ajută?”, a declarat Dănuţ Lupu la ProSport LIVE.