Dănuţ Lupu: „Ieşim din grupe la Euro. Nea Puiu o să spună că doctorul şi bucătarul au fost de vină”

Euro 2016: Dănuț Lupu nu crede că "tricolorii" vor trece de grupe la Euro: "Pe 20 îi așteptăm acasă! Deja văd cum «Nea Puiu» o să spună că doctorul și bucătarul au fost de vină"

06 iun. 2016, 10:56
Dănuţ Lupu: „Ieşim din grupe la Euro. Nea Puiu o să spună că doctorul şi bucătarul au fost de vină”

EURO 2016: Fostul internațional Dănuț Lupu a comentat la Dolce Sport șansele echipei naționale în grupa A la Campionatul European din Franța.

Fostul mijlocaș, cu 14 meciuri la națională, crede că România nu poate trece de grupă și spune că știe deja ce scuze va folosi Anghel Iordănescu la revenirea în țară.

Ca orice român, îmi doresc, dacă se poate, ca delegația noastră să revină în țară după ce se joacă finala. Mi-aș dori din tot sufletul asta, dar eu stau cu picioarele pe pământ și sunt conștient că vor veni acasă pe data de 20. Să mă scuze nea Puiu, nu știu de ce, dar pe 20 o să spună că doctorul și bucătarul au fost de vină„, a spus Dănuț Lupu la Dolce Sport.

Mult mai optimiști sunt Eugen Trică și Ștefan Iovan.

Eu cred într-o surpriză placută a echipei naționale a României, chiar dacă multă lume îi critică și nu le dă nicio șansă„, a spus Trică pentru Dolce Sport.

Eu sper să trecem de grupe împreună cu Franța, deși Elveția e și ea puternică, iar Albania este în creștere„, a declarat Ștefan Iovan.