Dănuţ Lupu: Patru zile am avut filmul tăiat. Am fost la un pas de moarte

În urmă cu câteva săptămâni fostul internaţional Dănuţ Lupu a trecut printr-o mare cumpănă, viaţa sa atârnând de un fir de păr, din cauza unor complicaţii apărute la plămâni.

25 feb. 2016, 08:34
Dănuţ Lupu: Patru zile am avut filmul tăiat. Am fost la un pas de moarte

Dănuţ Lupu se află în continuare sub tratament, după problemele grave de sănătate pe care le-a avut la începutul acestui an. Spitalizat timp de aproape trei săptămâni din cauza gravităţii situaţiei medicale, fostul fotbalist a slăbit aproape 30 de kilograme.

Pur şi simplu am răcit. Am făcut un edem pulmonar. Iniţial am crezut că este ceva uşor şi asta a fost. S-a întâmplat şi sincer nici nu vreau să-mi mai aduc aminte. Nu ştiu foarte multe despre ce s-a întâmplat cu mine timp de patru zile. Ştiu doar că m-am simţit rău acasă aici, în Bucureşti, şi după aceea am avut filmul tăiat. Am fost la un pas de moarte„, a povestit Dănuţ Lupu, pentru ziarulring.ro.

Cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, pe lângă faptul că s-a înzdrăvenit, a fost că a reuşit să se lase de fumat. „Cel mai important lucru după toată perioada asta de tratament este că am slăbit şi că m-am lăsat de ţigări. Am ajuns la aproximativ 100 de kilograme şi băteam la 130 înainte de întâmplarea asta nefericită. Dacă mai dau încă vreo 10 kilograme, mai întineresc şi vreo 20 de ani şi mă apuc din nou de fotbal„, a glumit Lupu.