Daria Kasatkina se teme pentru viaţa ei după ce l-a atacat pe Vladimir Putin. I-a sfătuit pe tinerii ruși să-și schimbe cetățenia VIDEO

Daria Kasatkina s-a declarat împotriva războiului declanşat de Vladimir Putin în Ucraina şi acum se teme pentru viaţa ei. Acuzaţiile vin la doar o zi după ce jucătoarea de tenis a anunţat că se iubeşte cu o femeie!

19 iul. 2022, 20:49
Daria Kasatkina se teme pentru viaţa ei după ce l-a atacat pe Vladimir Putin. I-a sfătuit pe tinerii ruși să-și schimbe cetățenia VIDEO
Daria Kasatkina se teme pentru viaţa ei după ce l-a atacat pe Vladimir Putin

Daria Kasatkina se teme pentru viaţa ei după ce l-a atacat pe Vladimir Putin. Sportiva a acordat un interviu în afara Rusiei, în care a vorbit cu lacrimi în ochi despre trauma prin care trece după invazia declanşată de Vladimir Putin în Ucraina. Rusoaica a fost interzisă la Wimbledon 2022, motiv pentru care i-a sfătuit pe tineri ruși să-și schimbe cetățenia.

„Aș face orice depinde de mine pentru a opri războiul. Din păcate, este imposibil. Sper că înțelegi. Mă simt neputincioasă. Nu am nicio putere. Dar cine are? Europa nu poate face niciun rahat. La ce te aștepți? Dasha Kasatkina, în vârstă de 25 de ani, jucătoare de tenis. Ce pot să fac?”, a spus Daria Kasatkina.

Daria Kasatkina, nr. 12 WTA, rupe tăcerea despre orientarea sa sexuală: „Da, am o iubită!”. Partenera ei este o mare campioană

„Vreau să joc împotriva unor adversare care se pregătesc în aceleași condiții ca mine, care nu se gândesc la terenuri bombardate, care au locuințe la care să se retragă. Sportive care nu trebuie să sune și să se roage pe la diverse academii: hei, ne putem antrena și locui la voi? Știu cât de important este să ai un loc unde să te întorci, indiferent de cât de slab ai jucat, dacă te-ai certat cu partenerul, dacă ai probleme. Acasă te regăsești mereu. Nu-mi pot imagina cum e să nu ai o casă, să te trezești că pur și simplu ți-a fost luată”, a mai adăugat Daria Kasatkina.

Garry Kasparov vrea să schimbe drapelul Rusiei: „Să nu mai rămână nicio urmă de sânge!”. Cum ar arăta noul steag FOTO

În interviul acordat jurnalistului rus Vitya Kravchenko, cea mai bună tenismenă a Rusiei, locul 12 WTA, a spus că se teme pentru viața sa din cauza declarațiilor făcute!