Nouă lovitură în justiţie pentru Darius Vâlcov. Fostul ministru RĂMÂNE fără PERMIS de CONDUCERE

Darius Vâlcov rămâne fără permis pentru următoarele 30 de zile pentru că, din cauza problemelor de la DNA, a uitat complet de procesul pe care îl avea cu poliţia rutieră. Totodată, Vâlcov se poate întoarce azi după gratii, sentinţa va fi dată tot la Înalta Curte. 

02 apr. 2015, 06:30
Nouă lovitură în justiţie pentru Darius Vâlcov. Fostul ministru RĂMÂNE fără PERMIS de CONDUCERE

După două cereri de arestare aprobate de Parlamentul României, Darius Vâlcov a mai primit o veste proastă. Fostul ministru de Finanţe a rămas fără permisul de conducere, iar în următoarele 30 de zile va fi pieton.

Citeşte şi: Darius Vâlcov vrea să fie supus unei probe cu detectorul de minciuni în dosarul de trafic de influenţă

Potrivit wowbiz, Darius Vâlcov a fost surprins circulând cu viteză foarte mare în urmă cu câteva luni, pe raza unei comune din judeţul Arges. El a fost oprit atunci, iar poliţiştii i-au aplicat o amendă contravenţională şi i-au suspendat permisul pentru 30 de zile.

Darius Vâlcov a contestat decizia şi a depus în instanţă o cerere de anulare a măsurilor luate de poliţişti, procesul durând câteva luni.

După ce au început problemele cu DNA-ul, fostul ministru nu s-a mai interesat deloc de proces şi a renunţat să mai aducă probe şi înscrisuri în sprijinul său.

Astfel, instanţa i-a respins cererea, iar Darius Vâlcov nu se va mai putea urca la volanul maşinii în perioada următoare.

Darius Vâlcov se află în prezent în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de trafic de influență în perioada în care era primar al Slatinei.

CITEŞTE ŞI: Tablourile lui Darius Vâlcov, mai ieftine decât se credea. Cât valorează colecţia fostului ministru VIDEO

Instanţa supremă anunţă joi dacă fostul ministru al Finanţelor va rămâne în arest la domiciliu sau în arest preventiv, cum au cerut procurorii DNA, sau va fi cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.