Dark Tranquillity concertează pe 3 mai, la Arenele Romane

Formaţia suedeză Dark Tranquillity va susţine un concert extraordinar pe data de 3 mai la Arenele Romane, eveniment organizat de către Phoenix Entertainment.

01 apr. 2013, 09:42
Dark Tranquillity concertează pe 3 mai, la Arenele Romane

Suedezii vor lansa în luna mai a acestui an albumul „Construct” şi au ales să-l dezvăluie şi publicului român printr-un spectacol incendiar.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ai subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. În timp ce Norvegia era renumită pentru scena black metal, Suedia a urmat altă cale şi a dat naştere unor trupe etalon pentru genul death metal. Încă de la începuturile scenei de la Gothenburg, Dark Tranquillity s-a evidenţiat şi a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.

Formaţia se poate lăuda cu nouă albume de studio,  primul dintre ele, „Skydancer”, datând din 1989. Din America până în India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinaţie magnifică între agresivitate şi melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă şi o comunicare excelentă cu publicul.

Accesul publicului va fi posibil începand cu ora 19:00, iar concertul este programat să înceapă la 21:00.

Biletele sunt disponibile la preţul de 75 de lei (până la data de 2 mai) şi 85 de lei (în ziua concertului) , prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.