Darren Cahill, dezvăluire uluitoare despre Simona Halep în plin scandal de dopaj. „Era cel mai mare duşman al ei!”

Darren Cahill (57 de ani), antrenorul australian care a lucrat mult timp cu Simona Halep (31 de ani), a făcut o declarație de susţinere la adresa jucătoarei din România, suspendată provizoriu pentru dopaj.

28 mart. 2023, 19:12
Darren Cahill, dezvăluire uluitoare despre Simona Halep în plin scandal de dopaj. „Era cel mai mare duşman al ei!”
Darren Cahill, dezvăluire uluitoare despre Simona Halep în plin scandal de dopaj. "Era cel mai mare duşman al ei!"

Darren Cahill, dezvăluire uluitoare despre Simona Halep în plin scandal de dopaj. Australianul a vorbit la superlativ despre fosta sa elevă înaintea verdictului în procesul de dopaj.

Citeşte şi: Simona Halep, părăsită de bărbatul care a însoţit-o în vacanţa de la Dubai. Acesta a ales o rusoaică!

„Cu Simona Halep am trăit cel mai bun moment al carierei mele și am avut cea mai mare bucurie! Este o persoană extraordinară. Uneori, ea însăși era cel mai mare dușman al ei. La acea vreme, avea o presiune mare pe umeri, deoarece țara ei, România, se aștepta să o vadă numărul 1”, a declaratdarren  Cahill într-un interviu pentru La Repubblica.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. „Asta i s-a întâmplat şi lui Gică Hagi!”

Darren Cahill susţine că Simona Halep este nevinovată în scandalul de dopaj: „Chiar dacă nu mai lucrez cu ea, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de şase ani. În primul rând, și cel mai important, nu există nicio șansă ca Simona Halep să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Spunea mereu „Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal. Dacă nu ești sigur, nu îl iau!”. Integritatea ei este impecabilă”.

După ce s-a despărţit de Darren Cahill, în septembrie 2021, Simona Halep l-a angajat pe Patrick Mouratoglou.