Darren Cahill, prima reacție după ce Simona Halep a renunțat la serviciile lui FOTO

Darren Cahill a reacționat după ce Simona Halep a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul australian, după șase ani în care cei doi au lucrat împreună.

23 sept. 2021, 08:16
Darren Cahill, prima reacție după ce Simona Halep a renunțat la serviciile lui FOTO

Darren Cahill, prima reacție după ce Simona Halep a renunțat la serviciile lui. Simona Halep a decis să întrerupă colaborarea cu australianul, după șase ani în care cei doi au lucrat împreună. „După șase ani minunați de lucru împreună, Darren și cu mine am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de muncă.Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Darren Cahill, prima reacție după ce Simona Halep a renunțat la serviciile lui

Antrenmorul australian a reacționat imediat: „Nu, eu îți mulțumesc SIMO pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă în această călătorie, alături de tine. Îmi amintesc această fotografie de mai sus – cea din postarea SIMONEI (este la comentarii) – ca și cum ar fi fost ieri și este doar una dintre numeroasele amintiri memorabile. O jucătoare grozavă, dar cel mai important, o persoană și o prietenă extraordinară. Toate cele bune, SIMO”.

Simona Halep a renunţat la Darren Cahill după o colaborare de 6 ANI. „Am decis că este timpul să ne oprim!”

Cu Darren Cahill, Simona Halep a cucerit titlul de la Roland Garros și a ajuns nr. 1 mondial. Australianul i-a fost aproape şi când a câştigat turneul de la Wimbledon, pe când era antrenată de Daniel Dobre.