Daruri pentru copiii şi vârstnicii din sectorul 4, cu ocazia sărbătorilor pascale

În preajma Sărbătorii Parcale, Primăria Sectorului 4, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, organizează o serie de evenimente în sprijinul copiilor și vârstnicilor cuprinși în programul de protecție socială pe raza acestei unități administrative.

06 apr. 2015, 07:25
Daruri pentru copiii şi vârstnicii din sectorul 4, cu ocazia sărbătorilor pascale

Evenimentele vor beneficia de suport financiar din partea unor instituții și societăți comerciale care își desfășoară activitatea în Sectorul 4.

Astfel, iepurașul a venit mai devreme pentru cei 40 de copii din Centrul de Zi „Casa Speranței”. Luni, micuții s-au bucurat de cadourile primite, dar și de vizita pe care au făcut-o în incinta U.M. 01348, unde au avut ocazia de a asista la o prezentare de armament şi tehnică militară, în cadrul unui exerciţiu prezentat de o grupă de infanterie.

Totodată, miercuri, 8 aprilie, alte 200 de persoane cu dizabilități, vârstnici și persoane nevoiașe care domiciliază pe raza Sectorului 4 vor primi pachete cu alimente de bază (făină, ulei, zahăr, orez, mălai, bulion, paste făinoase, conserve de carne și pate de ficat), dar și produse de cofetărie, necesare mesei de Paște.


loading...