Daruri pentru copiii şi vârstnicii din sectorul 4, cu ocazia sărbătorilor pascale

Publicat: Luni, 06 Aprilie 2015 10:25 // Actualizat: Luni, 06 Aprilie 2015 10:25 // Sursa: romaniatv.net

În preajma Sărbătorii Parcale, Primăria Sectorului 4, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, organizează o serie de evenimente în sprijinul copiilor și vârstnicilor cuprinși în programul de protecție socială pe raza acestei unități administrative.

Evenimentele vor beneficia de suport financiar din partea unor instituții și societăți comerciale care își desfășoară activitatea în Sectorul 4.

Astfel, iepurașul a venit mai devreme pentru cei 40 de copii din Centrul de Zi „Casa Speranței". Luni, micuții s-au bucurat de cadourile primite, dar și de vizita pe care au făcut-o în incinta U.M. 01348, unde au avut ocazia de a asista la o prezentare de armament şi tehnică militară, în cadrul unui exerciţiu prezentat de o grupă de infanterie.

Totodată, miercuri, 8 aprilie, alte 200 de persoane cu dizabilități, vârstnici și persoane nevoiașe care domiciliază pe raza Sectorului 4 vor primi pachete cu alimente de bază (făină, ulei, zahăr, orez, mălai, bulion, paste făinoase, conserve de carne și pate de ficat), dar și produse de cofetărie, necesare mesei de Paște.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cadouri copii nevoiasi cadouri de Paşte cadouri varstnici paste primaria sector 4
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
06 apr 11:10
...Parcale, Primăria Sectorului 4, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, organizează o … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
06 apr 10:45
...serie de evenimente în sprijinul copiilor și vârstnicilor cuprinși în programul Citește mai departe… : Daruri pentru copiii şi vârstnicii din sectorul 4, cu ocazia sărbătorilor...
1
EUR
4.7536
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H