DA(VAI)! Ce ceas a avut Vladimir Putin la summitul de la Geneva. Preşedintele Rusiei l-a purtat şi la anexarea Crimeei

Întrevederea dintre Joe Biden şi Vladimir Putin este considerată una dintre cele mai importante din punct de vedere strategic în domeniul relaţiilor internaţionale.

16 iun. 2021, 16:10
DA(VAI)! Ce ceas a avut Vladimir Putin la summitul de la Geneva. Preşedintele Rusiei l-a purtat şi la anexarea Crimeei

Momentul în care cei doi preşedinţi au avut strângerea de mână a fost surprins de fotoreporterii celor mai reputate agenţii internaţionale, iar curioşii s-au întrebat imediat ce ceas a avut Vladimir Putin la summitul de la Geneva.

Preşedintele rus ezită în general să poarte ceasuri exclusiviste pentru a-şi deteriora imaginea de lider popular. Vladimir Putin are, însă, o colecţie impresionantă de ceasuri a cărei valoare este estimată la 600,000 de dolari. Sunt ceasuri produse de Patek Philippe, Breguet, A. Lange & Sohne, sau Blancpain.

foto: Mediafax / AP

La summitul de la Geneva, Putin a ales să poarte un model Blancpain Léman Aqua Lung Grande Date.

foto: AFP / Getty

Potrivit Timeandtidewatches.com, Vladimir Putin este un admirator la mărcii, dovadă fiind faptul că deţine patru ceasuri Blancpain Léman Aqua Lung Grande Date.. Două dintre acestea au fost donate, unul unui muncitor dintr-o fabrică, un altul fiului unui cioban, iar al treilea a fost betonat pe un şantier.

Citeşte şi: Confruntarea momentului: Joe Biden și Vladimir Putin, față în față la Geneva. Primele declarații făcute de marii lideri VIDEO LIVE

Un ceas Blancpain Léman Aqua Lung Grande Date, precum cel purtat de Vladimir Putin, costă 11.700 de dolari.

De altfel, Vladimir Putin a purtat un ceas Blancpain atunci când a semnat tratatul prin care Rusia a anexat Crimeea în 2014.

Citeşte şi: Vladimir Putin şi Joe Biden, summit istoric, acum, la Geneva. Primele declarații și imagini cu cei doi preşedinţi împreună UPDATE