Dave Mustaine, liderul formaţiei Megadeth, a denunţat, în timpul unui concert, „tirania” purtării măştilor VIDEO

Dave Mustaine, liderul formaţiei Megadeth, a criticat, în timpul unui concert la Camden, obligativitatea purtării măştii şi a susţinut că Statele Unite asistă la "tiranie" atât în şcoli, cât şi în "domeniul medical".

17 sept. 2021, 18:32
Dave Mustaine, liderul formaţiei Megadeth, a denunţat, în timpul unui concert, „tirania” purtării măştilor VIDEO

Dave Mustaine, liderul formaţiei Megadeth, a denunţat „tirania” purtării măştilor. Veteranii trash metal-ului sunt în prezent în „Metal Tour of the Year” împreună cu Lamb of God, Trivium şi Hatebreed. Înainte de ultima melodia „Holy Wars… The Punishment Due”, Dave Mustaine, în vârstă de 60 de ani, s-a adresat mulţimii.

Dave Mustaine, liderul formaţiei Megadeth, a denunţat „tirania” purtării măştilor

„Vreau să vă spun cât este de minunat! Priviţi în jurul vostru! Priviţi în dreapta, în stânga voastră şi observaţi cât de minunat este. Suntem cu toţii împreună aici. Nu suntem în nişte afurisiţi de saci. Nu ne temem şi nu ţipăm la oameni: „Unde ţi-e masca?”, a spus Dave Mustaine, citat de ultimateclassicrock.com.

Marele scriitor Roberto Morales a murit de Covid. Era unul dintre cei mai premiați autori contemporani

Printre scandări „SUA! SUA!”, Dave Mustaine a adăugat: „Ascultaţi, începe cu această senzaţie că ne simţim bine acum. Suntem împreună şi suntem încrezători că mai mulţi suntem mai puternici. Ne credem invincibili. Că oamenii nu ne pot opri. Ce se întâmplă acum este tiranie. Verificaţi când ajungeţi acasă. Iar tirania nu este foar în guvern, este în şcoli, în domeniul medical. Avem puterea, mai ales noi, fanii heavy metal să schimbăm lucrurile”.

Megadeth a cântat pe BB&T Pavilion din Camden cu mai puţin de trei săptămâni înainte de debutul campaniei prin care se cere dovada vaccinării anti-covid pentru toţi angajaţii americani.