David Beckham se gândeşte să-şi lanseze propriul club de fotbal

David Beckham se gândeşte să-şi lanseze propriul club de fotbal profesionist la Miami, Florida, în cadrul Major League Soccer (MLS), campionatul de fotbal din SUA, conform starpulse.com.

30 oct. 2013, 08:45
David Beckham se gândeşte să-şi lanseze propriul club de fotbal

David Beckham, fostul campion al naţionalei engleze, care s-a retras din activitatea de jucător în acest an, de la clubul francez Paris Saint-Germain – ar fi ales Florida pentru a-şi lansa propriul club de fotbal. În cariera sa, starul în vârstă de 38 de ani a jucat la echipe celebre precum Manchester United sau Real Madrid, dar a jucat şi peste ocean, în MLS, la Los Angeles Galaxy, scrie Agerpres.

„Noi ştim că Miami este una dintre cele mai pline de pasiune pieţe pentru fotbal din America de Nord. Am discutat cu David Beckham cu privire la proprietatea asupra unui club de fotbal şi îl aşteptăm să colaboreze cu noi în calitate de proprietar de club în cadrul MLS”, a comentat vicepreşedintele MLS, Dan Courtemanche.

David şi soţia sa Victoria, alături de cei patru copii ai lor, Brooklyn (14 ani), Romeo (11 ani), Cruz (8 ani) şi Harper (2 ani), s-au întors la Londra natală după retragerea fotbalistului.

Citeşte şi David Beckham are un nou tatuaj. Află unde şi l-a făcut FOTO