David Bowie, cauza morţii. Artistul a suferit în ultimii ani şase infarcte

David Bowie a murit duminică, la vârsta de 69 de ani, răpus de cancer hepatic, boală de puţini dintre apropiaţii săi ştiau că suferă.

12 ian. 2016, 13:46
David Bowie, cauza morţii. Artistul a suferit în ultimii ani şase infarcte

David Bowie a colaborat strâns în ultimele luni cu regizorul belgian Ivo van Hove, la un spectacol de teatru, Lazarus. Acesta era unul dintre puţinii care ştiau despre boala artististului, van Hove dezvăluind: „Am început să colaborăm la spectacolul «Lazarus» şi, la un moment dat, mi-a spus că nu va putea să vină tot timpul la teatru, din cauza bolii sale. Mi-a spus că avea cancer, cancer hepatic. Actorii din distribuţie nu au ştiut niciun moment şi bănuiesc că muzicienii cu care el a înregistrat «Blackstar» nu ştiau nici ei. A făcut eforturi mari pentru a finaliza aceste două proiecte în timp util, pentru a nu lăsa bolii şansa de a-l învinge„.

Citeşte şi David Bowie a murit. Mesajul ASCUNS din versurile ultimului său single VIDEO

Totodată, Ivo van Hove a adăugat că David Bowie a compus practic pe patul de moarte şase dintre piesele ultimului său album. David Bowie suferea de cancer de 18 luni.

Citeşte şi David Bowie a murit. Legendarul artist îşi lansase vineri ultimul album

La rândul său, Wendy Leigh, care a publicat o biografie a lui David Bowie în 2014, a dezvăluit că artistul britanic a suferit o serie de infarcte. „Nu s-a luptat doar cu cancerul… a suferit şi şase infarcte în ultimii ani. Am aflat acest lucru de la un cunoscut apropiat al său„, a spus aceasta.