David Letterman, ultimul show cu Barack Obama. Omagiu emoţionant al preşedintelui SUA VIDEO

Barack Obama a glumit astfel şi i-a mulţumit celui mai cunoscut realizator de emisiuni din Statele Unite, David Letterman. După o carieră impresionantă, de 3 decenii, jurnalistul american se retrage din televiziune, luna aceasta. David Letterman şi preşedintele, invitat pentru a treia oară la emisiune, au glumit pe seama planurilor de... pensie!

05 mai 2015, 11:00
David Letterman, ultimul show cu Barack Obama. Omagiu emoţionant al preşedintelui SUA VIDEO

David Letterman va ţine ultimul show pe data de 20 mai, după care se va retrage la pensie, după ce timp de 33 de ani a fost gazda emisiunii Late Show. Luni seara el l-a avut ca invitat pe preşedintele SUA, Barack Obama, alături de care a dezbătut şi chestiuni serioase, precum revoltele de la Baltimore, dar a şi glumit, mai ales pe seama pensiei. „Ce vei face când nu vei mai fi preşedinte?„, a întrebat Letterman, iar Barack Obama i-a răspuns: „Mă gândeam că noi doi am putea juca domino. Am putea merge la o cafenea… Să povestim lucruri!„.

Citeşte şi Barack Obama a dat scaunul de la Casa Albă pe cel de umorist într-o emisiune TV VIDEO

David Letterman a făcut apoi o mică dezvăluire: „Vreau să vă spun ceva, ce mi-a zis preşedintele când era pauză publicitară, ceva care m-a impresionat foarte tare. Mi-a zis: după ce te retragi, ce planuri ai? Ca mine? Eu când mă retrag, aş vrea să îmi iau o lună de vacanţă. Zic, glumeşti?! După ce ai fost 8 ani preşedinte, îţi iei doar o lună de vacanţă?!„.

Citeşte şi Ultima ediţie „The Tonight Show” cu Jay Leno, cea mai mare audienţă din ultimii 15 ani ai emisiunii

Totodată, Barack Obama a avut un mesaj special pentru David Letterman, aducându-i un omagiu emoţionant: „Am crescut cu tine, iar americanii, întreaga ţară, ştiau că, după o zi grea de muncă, tu eşti acolo, şi ne vei aduce puţină bucurie, ne vei face să râdem. A însemnat enorm. Eşti o parte din noi toţi. Ne-ai dat un dar minunat, te iubim!„.