David Popovici a oferit imaginea momentului. Unde şi cum a fost surprins cel mai rapid înotător din lume FOTO

David Popovici s-a întors în țară, după Campionatele Mondiale de Natație din Japonia, unde nu a reușit să-și apere titlurile de anul trecut, terminând pe locul 4 la 200 de metri liber şi pe locul 6 la 100 de metri liber, probă la care deâine însă recordul mondial.

08 aug. 2023, 11:54
David Popovici a oferit imaginea momentului. Unde şi cum a fost surprins cel mai rapid înotător din lume FOTO
David Popovici a oferit imaginea week-end-ului. Unde şi cum a fost surprins cel mai rapid înotător din lume

David Popovici a oferit imaginea week-end-ului. Tânărul sportiv își arată dragostea pentru apă chiar și în vacanță. El ales o destinația modestă de vacanță, la Telega, o comună din județul Prahova. Campionul mondial de anul trecut s-a bucurat de beneficiile terapeutice ale Băilor Sărate din Telega, renumite pentru proprietățile lor curative. David Popovici nu a fost deloc deranjat de dorința oamenilor de a face poze cu el, a zâmbit și s-a lăsat fotografiat de turiști, chiar dacă era plin de sare din cap până în picioare.

Citeşte şi: Cine este şi cum arată iubita lui David Popovici. Cei doi se pregătesc de vacanţă FOTO

Duminică, acesta a mers la o biserică din Câmpina, unde a asistat la slujbă, fiind surprins într-o imagine care a fost răspândită pe internet. Oamenii s-au minunat de simplitatea și modestia sportivului de 18 ani, care peste o lună și jumătate va începe cursurile la Facultatea de Psihologie din București.