David Trezeguet, prins BEAT la volan. Reacţie ŞOC la adresa poliţiştilor: „Cerşetorilor, săracilor! Nu câştigaţi nici 2.000 pe lună”

David Trezeguet, 41 de ani, fostul mare atacant al naţionalei Franţei, a fost implicat într-un scandal cu poliția din Italia, după ce a fost prins beat la volan de către autoritățile din Torino.

19 iul. 2019, 08:12
David Trezeguet, prins BEAT la volan. Reacţie ŞOC la adresa poliţiştilor: „Cerşetorilor, săracilor! Nu câştigaţi nici 2.000 pe lună”

David Trezeguet tocmai venea de la o degustare de vinuri, la care a participat alături de fostul său coleg de la Juventus, Mauro Camoranesi. Polițiștii l-au oprit în centrul orașului Torino. După ce a acceptat cu greu să fie testat, fostul atacant al naționalei Franței le-a adresat cuvinte jignitoare acestora: „Cerșetorilor, săracilor! Nu câștigați nici măcar 2.000 de euro pe lună!”.

IMAGINI INCREDIBILE. Fostul „decar” al naţionalei S-A ÎMBĂTAT şi a făcut SHOW. A fost arestat şi amendat VIDEO

În urma acestui incident, David Trezeguet a rămas fără permisul de conducere, dar riscă sancțiuni mult mai mari după ce a fost depistat cu mai mult de 1,5 mg/l alcool pur în aerul expirat.

David Trezeguet, care a evoluat de-a lungul timpului pentru AS Monaco, Juventus, Hercules, River Plate, Newell’s Old Boys și Pune City, este din noiembrie 2018 ambasador al mărcii Juventus.