De-a dreptul emoționant. Un bărbat în scaun cu rotile a fost filmat în timp ce curăța zăpada din curte

Un bărbat în scaun cu rotile din Brașov a fost filmat în timp ce își curăța de zăpada de pe aleea din fața casei. Acesta a fost filmat de Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

27 ian. 2021, 13:42
De-a dreptul emoționant. Un bărbat în scaun cu rotile a fost filmat în timp ce curăța zăpada din curte

De-a dreptul emoționant. Imaginile video au fost filmate în Brașov și au devenit rapid virale pe internet. Bărbatul în scaun cu rotile și-a făcut cărare până la mașina soției pentru a o putea deszăpezi. Acesta are o locuință primită de la stat, este căsătorit și are un copilaș de doar 8 luni, conform sibiuindependent.ro.

Citește și: Medic la spitalul din Corabia a bandajat mâna unei copile cu tot cu tricou. Managerul subliniază că procedura a fost corectă. Măsura luată de DSP

Ninsorile abundente au ajuns rapid și în satul Prejmer, astfel că Sporea Ioan a fost nevoit să ia lopata și să deszăpezească curtea, în ciudat dizabilităților sale.

De-a dreptul emoționant. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a rămas fără picioare la 14 ani după un accident de tren în urma căruia acestea i-au fost amputate. Acesta este la a două căsătorie, din prima căsnicie are trei copii. În grija fostei neveste au rămas doi, iar al treilea se află în grija lui.

Zeci de microbuze şi maşini, blocate din cauza viscolului în judeţul Constanţa

Situatie gravă în judetul Constanta din cauza viscolului şi a ninsorilor. 25 de maşini şi 10 microbuze au rămas blocate în zăpadă. Viscolul a dat peste cap și traficul feroviar. 27 de trenuri au fost suspendate. Cele mai multe dintre trenurile suspendate fac legătura între București și Buzău, respectiv Constanța și Mangalia.

Centrul Infotrafic informează că 20-25 autoturisme și 10 microbuze (transport public de călători) au rămas blocate pe DN22 Constanța – Cogealac, între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde, a transmis Centrul Infotrafic.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile un autotren a derapat și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare. Din această cauză  traficul pe DN22 Constanța – Cogealac, între localitățile Mihai Viteazu și  Tariverde, este blocat. Poliția se află la locul evenimentului și se așteaptă sosire unui utilaj pentru degajarea drumului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că au fost primite peste 20 de apeluri la 112 care au anunţat că autoturisme şi turisme transport persoane sau marfă sunt blocate în trafic în judeţul Constanţa.