DE-A RÂSU’-PLÂNSU’. Un cuplu şi-a făcut nunta cu 20 de kilograme de carne strânsă de pe şosele

Doi englezi şi-au făcut nunta cu 20 de kg de carne adunată de pe șosele. Cuplul a vrut astfel să facă economie servindu-le invitaților mortăciuni de la marginea drumului.

25 sept. 2019, 08:11
DE-A RÂSU’-PLÂNSU’. Un cuplu şi-a făcut nunta cu 20 de kilograme de carne strânsă de pe şosele

Un bărbat şi o femeie din Marea Britanie şi-au făcut nunta cu 20 de kg de carne adunată de pe șosele, scrie click.ro. În vara trecută, în presa britanică a apărut un anunţ ciudat plătit de acest cuplu care căuta un bucătar care să pregătească masa pentru nunta sa numai din animale omorâte pe şosele. Bucătarului i se ofereau drept plată 5.000 de lire sterline.

Citeşte şi Atenţie şoferi, animale sălbatice pe şosea! Doi pui de urs, loviţi de o maşină în apropiere de Praid

Reclama neobişnuită menţiona că cei doi miri aveau deja procurate20 de kilograme de carne de animale tăiate de maşini, inclusiv o veveriţă, un fazan, un iepure, o potârniche şi o căprioară. Ei căutau neapărat un bucătar specializat în prepararea mâncărurilor din carne de animale sălbatice.

De trei ani mănâncă doar animale tăiate de maşini

Candidatul ideal pentru postul de bucătar trebuia să fie capabil să jupoaie animalele, să ştie să le taie şi să le prepare astfel încât nuntaşii să nu ştie că mănâncă numai victime ale accidentelor de circulaţie. La masă au avut 30 de oaspeţi pentru care au ajuns cele circa 20 de kilograme de carne procurate. În încercarea de a explica strania alegere a cărnii pentru nuntă, cuplul a spus că mănâncă numai animale tăiate de maşini de trei ani. Asta ca să reducă risipa de alimente şi pentru că nu vor să renunţe la principiile lor nici în cazul ospăţului pentru nuntă. Consumul animalelor tăiate de maşini pe şosele este perfect legal în Marea Britanie. Însă hrănirea a zeci de oaspeţi cu aşa ceva ridică probleme de etică şi de siguranţa consumului, din cauza riscului de îmbolnăviri.