De Anul Nou, s-a aruncat în faţa camionului. Bilet de adio sfâşietor al puştiului de 17 ani

Biletul de adio al unui transsexual din statul american Ohio, Leelah Alcorn, a devenit viral pe internet, dupa ce acesta a hotarat sa-si ia viata si sa se arunce in fata unui camion.

02 ian. 2015, 19:48
De Anul Nou, s-a aruncat în faţa camionului. Bilet de adio sfâşietor al puştiului de 17 ani

In varsta de 17 ani, Leelah s-a nascut de fapt Joshua Alcorn, insa a ales sa-si asume identitatea unei fete si si-a schimbat numele, potrivit Sky News.

Inainte de a se sinucide, tanarul a lasat un bilet de adio. „La varsta de 14 ani am aflat ce inseamna transsexual si am plans de bucurie. Dupa zece ani in care am fost confuz, am reusit intr-un final sa inteleg cine eram. I-am spus imediat mamei mele, care a avut o reactie negativa, spunand ca trec printr-o etapa si ca nu voi fi niciodata fata. Ca Dumnezeu nu greseste, ca eu gresesc.

Pentru parintii care citesc asta, nu le spuneti asa ceva copiilor„, se arata in bilet.

Leelah a fost dus la terapeuti, insa asta nu i-a alinat starea de depresie. „Genurile trebuie predate la scoala, cu cat mai repede cu atat mai bine. Moartea mea trebuie sa aiba o insemnatate„, a incheiat Leelah. Mama lui Leelah a postat pe Facebook spunand ca „scumpul meu baiat, Joshua Alcorn, a ajuns in Rai.