De Cartea Recordurilor: Un bărbat a ajuns BEAT MORT la spital de ŞASE ORI într-o singură zi

Un bărbat din Vaslui a ajuns de şase ori, în aceeaşi zi, la spital mort de beat. După fiecare beţie, el a fost dus la spital, dar a refuzat ajutorul medicilor. Un alt bărbat a murit după ce a confundat sticla de ţuică cu cea de detergent de vase.

29 iul. 2014, 08:28
De Cartea Recordurilor: Un bărbat a ajuns BEAT MORT la spital de ŞASE ORI într-o singură zi

Bărbatul din Vaslui a ajuns la spital după ce a băut peste măsură şi a căzut de beat ce era. Bărbatul a fost dus imediat la spital, cu o salvare chemată de către localnici după ce bărbatului i se făcuse rău. Doctorii l-au stabilizat, dar bărbatul, de cum a ieşit pe poarta spitalului, s-a dus din nou la birt şi iarăşi a băut până nu a mai ştiut de el. L-a luat din nou salvarea, medicii l-au stabilizat şi de data aceasta, iar bărbatul s-a dus din nou la băutură, potrivit România TV.

Acest scenariu s-a repetat nu mai puţin de 6 ori în aceeaşi zi. Pentru acest lucru aproape incredibil, bărbatul ar putea fi eligibil în clasamentul Cărţii Recordurilor.

Băutura nu a fost însă la fel de amuzantă pentru un alt bărbat, tot alcoolic, dar din Caraş-Severin. Bărbatul, care avea chef de băutură şi, probabil, nu se trezise încă de-a binelea, a pus mâna pe sticla de detergenţi de vase în loc de cea de ţuică de prune şi a dat-o pe gât dintr-o dată. Bărbatul înghiţise atât de mult detergent, încât, din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva.