De câte iPhone-uri e nevoie pentru a opri un glonţ VIDEO

Este o întrebare la care nu ne-am fi gândit, dar al cărei răspuns ne-am dorit şi noi să îl aflăm, iar Noobz.ro oferă răspunsul.

01 iul. 2015, 07:33
De câte iPhone-uri e nevoie pentru a opri un glonţ VIDEO

Ţineţi minte momentul în care Teddy Roosvelt a fost împuşcat în timpul unui discurs, iar bucata de hârtie din buzunarul lui a încetinit glonţul suficient de mult încât acesta să fie capabil să ducă la capăt discursul de 90 de minute.

Noroc că a folosit o hârtie şi nu citea ideile de pe iPhone. Categoric, un iPhone nu poate opri un glonţ. Totuşi, dacă ai suficiente iPhone-uri, s-ar putea să reuşeşti asta în cele din urmă.

Citeşte şi: iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

Ei bine, există un viral pe Internet: „How Many iPhones Does It Takes To Stop an AK-74 Bullet?” în care un tânăr testează rezistenţa smartphone-urilor de la Appleîntr-un mod cu totul şi cu totul inedit.

El aşează în ordine 7 iPhone-uri şi la final un Samsung Galaxy S6 Edge şi îşi propune să tragă cu AK-74 rusesc pe care l-a moştenit. În filmuleţ, bărbatul spune că va face testul pe 8 iPhone-uri, dar noi le-am numărat şi este vorba doar de 7, aşa cum am spus şi mai sus. Motivul pentru care a pus un Samsung Galaxy S6 Edge la final nu a fost explicat pe durata experimentului, dar cel mai probabil autorul a ştiut sigur ce a dorit să facă.

Vezi video-ul complet pe Noobz.ro