De câţiva ani, Apple Maps trimite posesorii de iPhone pe o stradă înfundată

Cu toate că greşelile din Apple Maps nu reprezintă o noutate, cele mai multe dintre ele au fost remediate la scurt timp după prima sesizare.

02 mart. 2014, 16:25
De câţiva ani, Apple Maps trimite posesorii de iPhone pe o stradă înfundată

Chiar şi după câţiva ani de funcţionare, soluţia cartografică a celor de la Apple continuă să aibă câteva minusuri semnificative.

Citeşte şi Salvarea ŞOFERILOR. O aplicaţie pe IPHONE luptă împotriva amenzilor de parcare

Cea mai recentă atestare a scăpărilor din aplicaţia Maps preinstalată pe orice iDevice vine de la o bătrânică din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Din momentul în care Apple Maps a intrat în funcţiune, aproximativ un an şi jumătate, toţi pasionaţii de ski care erau în căutarea obiectivului Roundtop Mountain ajungeau inevitabil la o bătrânică a cărei casă se afla în capătul înfundat al străzii Beaver Creek Road.

Într-un interviu pentru televiziunea locală WGAL, Judy Saltsburg a povestit destul de afectată, că printre activităţile sale zilnice intră direcționarea celor care se opresc în faţa casei ei.

Citeşte şi Un iPhone a STAT SUB APA oceanului 82 DE ZILE, după care a funcţionat ca nou. Vezi cum a fost posibil

Deşi era foarte uşor de găsit vinovatul în Apple Maps, partea drăguţă este că doamna Saltsburg a auzit deja de prea multe ori acelaşi argument încât să mai cerceteze problema. „Aplicaţia mea spune că acesta este drumul către Roundtop„, asta afirmau şoferii, care erau parcă imuni la faptul că au ajuns la capătul unui drum înfundat.

Citeşte continuarea pe Playtech.ro