De ce a ajuns Simona Gherghe PLINĂ DE VÂNĂTĂI acasă

Simona Gherghe a avut o copilărie frumoasă, la Iaşi, unde a fost răsfăţată din plin de părinţii ei. Primii ani de viaţă i-au fost însă umbriţi de un episod traumatizant care a avut loc la şcoala de balet, acolo unde a mers cu gânduri măreţe şi sufletul plin de speranţă că poate face performanţă. Din păcate, în loc de zâmbete, laude şi reuşite, Simona a avut parte de lovituri şi jigniri.

12 iun. 2014, 10:55
De ce a ajuns Simona Gherghe PLINĂ DE VÂNĂTĂI acasă

„Pentru mine a fost o experienţă şocantă povestea cu baletul. Sunt sigură că nu poţi să faci performanţă cu astfel de practici. Nu poţi să baţi un copil de 7, 8, 9 ani cu scândura, doar ca să-l determini să fie mai bun, că nu o să reuşeşti decât să-l traumatizezi pe viaţă. Aşa cum s-a întâmplat în cazul meu.

Scandal MONSTRU la TV: „Nu ţi-e ruşine? SCROAFA dracului!”

În momentul în care am venit acasă cu fundul şi cu picioarele vinete a fost un şoc şi pentru păprinţii mei şi atunci au decis să termine povestea asta cu gimnastica, pentru că nu era pentru mine. Nu putem să vorbim decât despre maltratare în acest caz”, a spus Simona Gherghe, astăzi, în emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la ANTENA STARS.

Citeşte şi: 

SCANDAL monstru la Acces direct: A părăsit emisiunea Simonei Gherghe într-o criză de nervi 

Simona Gherghe a PLÂNS în direct. Ce s-a întâmplat