De ce a leşinat Marcel Ciolacu. Ce spun medicii, comunicat oficial de la Spitalul Militar Central

Publicat: Duminică, 10 Mai 2020 16:36 // Actualizat: Duminică, 10 Mai 2020 20:02 // Sursa: romaniatv.net

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ''Carol Davila'' au anunţat că liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a suferit o cădere de calciu, care i-a provocat leşinul de la conferinţa de presă de duminică.

Medicii de la Spitalul Militar precizează că diagnosticul pus liderului PSD Marcel Ciolacu a rezultat în urma unor investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator, coroborate cu datele testelor imagistice şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie.

"În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a prezentat, în cursul acestei zile, la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' pentru un episod lipotimic. Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: episod lipotimic recent - în observaţie etiologică, hipocalcemie frustă", se arată în comunicatul transmis duminică de Spitalul Militar.

Citeşte şi Gabriela Firea alături de Marcel Ciolacu: "Multă sănătate colegului meu Marcel Ciolacu! Stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul"

Unitatea medicală menţionează că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.

Recomandările medicilor pentru Marcel Ciolacu

"Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare", mai precizează sursa citată.

Preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.

Marcel Ciolacu prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ''Repornim România''.

Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău. Ulterior, acesta şi-a revenit şi a plecat cu maşina la spital.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cadere de calciu lesin Ciolacu Marcel Ciolacu Spitalul Militar Bucureşti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H