De ce a murit celebrul model Dana Bălcăcean la doar 40 de ani

Fostul model Dana Bălcăcean a murit în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unor afecţiuni hepatice. Avea 40 de ani.

12 mart. 2016, 10:57
De ce a murit celebrul model Dana Bălcăcean la doar 40 de ani

Fostul model de la „Casa Perla” Dana Bălcăcean s-a stins din viaţă miercuri noapte, la spital, din cauza unor afecţiuni hepatice, susţin surse apropiate vitimei. Ea se afla de mai multă vreme în comă.

În vârstă de 40 de ani, Dana s-a măritat în 2007 cu milionarul Cosmin Bălcăcean, nunta lor făcând senzaţie la vremea respectivă. Mireasa a purtat o rochie Versace care a costat 80.000 de euro şi, peste toate acestea, a primit în dar de la soţul ei un inel de 1.000.000 de euro. Mai mult, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adi Minune şi celebra Bonnie Tyler au cântat la nunta celor doi.

Citeşte şi O tânără de 27 de ani, top model celebru, BĂTUTĂ zilnic de soţ VIDEO

În ultimul an, Dana (mamă a două fetiţe, una rezultată în urma căsniciei cu miliardarul Cosmin Bălcăcean, cealaltă dintr-un mariaj anterior) a aflat că suferă de o afecţiune gravă. „Poate că şi din cauza supărărilor a făcut ciroză. A stat mai mult prin spitale. Intrase în comă după ce medicii i-au anunţat rudele că nu o mai pot salva”, a declarat un apropiat al fostului model. Înmormântarea Danei va avea loc sâmbătă.