De ce a murit de fapt Adrian Pintea? Soţia actorului face mărturisiri cutremurătoare

Soţia lui Adrian Pintea, care a scris o carte despre viaţa artistului, a dezvăluit că de vină pentru moartea lui a fost. un implant dentar. Adrian Pintea a sfârşit din cauza unui vis pe care n-a mai apucat să-l împlinească: visul de a avea o dantură de Hollywood.

11 ian. 2016, 12:00

Adrian Pintea s-a stins din cauza unui implant dentar. Adrian Pintea a murit pentru că îşi dorea cu ardoare să aibă un zâmbet ca al actorilor de la Hollywood. Dezvăluirea stă scrisă în paginile cărţii biografice, care a văzut de curând lumina tiparului.

Şi cum talentul său impresionant i se părea că nu e de ajuns, Pintea s-a gândit că ar avea şi mai mult succes cu o dantură nou-nouţă. Se simţea complexat. Ani de-a rândul, zâmbetul, pe care îl credea imperfect, l-a măcinat, l-a chinuit. până când a decis să facă o schimbare.

Şi regizorul Sergiu Nicolaescu îi spusese că are un chip extraordinar pentru film, dar nu îl avantajează dantura. Atunci Adrian Pintea a apelat la un implant, deşi sănătatea îi era deja şubredă. Suferea de hepatită. A insistat să facă totuşi lucrările dentare complexe.După operaţie, era alt om. În câteva luni era de nerecunoscut. Nu, operaţia nu reuşise. Adrian Pintea era cu un picior în groapă, scrie a1.ro.

În scurt timp, cu toate tratamentele, septicemia l-a răpus. A murit ţinându-şi iubita de mână, mutilat de suferinţă.