De ce a murit Kim Porter, fosta iubită a rapperului P. Diddy. Rezultatele necropsiei, făcute publice

Kim Porter, fosta iubită a rapperului P. Diddy, a murit din cauza pneumoniei. Informația a fost făcută publică de autoritățile din Los Angeles, la mai mult de trei luni de la moartea actriței.

28 ian. 2019, 13:41
De ce a murit Kim Porter, fosta iubită a rapperului P. Diddy. Rezultatele necropsiei, făcute publice

Fosta iubită a lui P. Diddy a murit din cauza pneumoniei lobare, au anunțat vineri medicii legiști din comitatul Los Angeles, scrie libertatea.ro. Potrivit Essence.com, medicii legiști au finalizat autopsia trupului lui Kim Porter, la o zi după ce actrița a fost găsită moartă. În schimb, în certificatul de deces nu au fost mențioate, la acea vreme, detalii despre cauza morții.

Citeşte şi Tragedie în showbiz, vedeta de 47 de ani a fost găsită fără suflare în propria locuinţă. Apucase să îşi sune medicul

Kim Porter a fost găsită moartă în noiembrie 2018, în locuința ei din Los Angeles. Actrița, care este mama a trei copii, a murit, la 47 de ani, după ce suferise de o formă de gripă care s-a agravat în pneumonie. Kim Porter și P. Diddy au avut o relație timp de 13 ani și au împreună trei copii. Este vorba despre gemenele Jessie James and DLila, în vârstă de 11 ani, și despre fratele lor mai mare, Christian, de 20 de ani. Actrița mai avea un fiu, Quincy, dintr-o altă relație cu producătorul Al B. Sure!.


loading...