De ce a murit soţul Mariei Cârneci. Trupul neînsufleţit, depus la capala cimitirului din Pipera

Romulus Petrescu, soțul cântăreței de muzică populară Maria Cârneci, a murit, luni, 25 noiembrie, după ce s-a luptat, multă vreme, cu o boală necruțătoare. 

26 nov. 2019, 18:11
De ce a murit soţul Mariei Cârneci. Trupul neînsufleţit, depus la capala cimitirului din Pipera

Romulus Petrescu a murit în urma unor complicații apărute după o operaţie.  În urmă cu câteva luni, bărbatul a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, dar boala nu a putut fi stopată.

Maria Cârneci, ÎN DOLIU. Soţul artistei A MURIT după o luptă lungă cu o BOALĂ TERIBILĂ

„Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.(…) În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara acum ceva timp Maria Cârneci.

Trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu a fost depus la capala cimitirului din Pipera.