De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: „Din toți cei mai buni nu toți au acceptat provocarea! Mulțumesc, am plecat acasă!”

Roxana Ciuhulescu a participat în trecut la Survivor România, dar a refuzat să revină alături de alți concurenți, la ediția All Stars.

04 mart. 2024, 17:30
De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: „Din toți cei mai buni nu toți au acceptat provocarea! Mulțumesc, am plecat acasă!”
Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 45 de ani, a refuzat să revină la Survivor All Stars, alături de alți concurenți. Ea a explicat de ce a refuzat propunerea, dar și cine crede că va câștiga concursul.

„Cred că nu a fost emisiune care să îmi scape! Sunt fan Survivor, cu atât mai mult cu cât am și participat în trecut! Ce să zic, nu toți sunt la nivel de All Star! Cred că Pro TV a făcut un casting foarte bun, dovada fiind audiențele. Sunt oameni care îmi plac de acolo.

Mă uitam însă, dar era de așteptat, că nu mai pot fi toți la același nivel la care au fost în sezoanele în care au participat prima dată. A trecut timpul, a intervenit uzura. Cred că este și mai dificil, poate cel mai dificil sezon! Este un reality show foarte tare și frumos! Eu îl ador pe Cătălin Moroșanu!

Din punctul meu de vedere, toate șansele le are și Zanni, este foarte bun, dar și Alex Delea, Ștefania Stănilă și Ștefania Ștefan. Probabil va fi o surpriză! Nu știu dacă vor aduce pe parcurs și alți concurenți, mi se pare că deja trierea s-a făcut cam abrupt, au plecat și cu accidentări! Și Jorge îmi place foarte mult ca om, îl și cunosc! Cel mai bun să câștige!”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Ego.

Citește și: Roxana Ciuhulescu nu se înțelege cu fostul soț. Ce acuzații îi aduce lui Mihai Ivănescu: „E sub orice critică. Nu a vrut să-i cumpere Anei o rochie pentru banchet”

Întrebată dacă regretă că a refuzat propunerea de a reveni la Survivor All Stars, Roxana a fost extrem de sinceră.

„Nu regret, cum să regret? Cred că dacă aș fi vrut, poate aș fi fost acolo! Suntem mulți care am primit propunerea de a participa și în sezonul All Stars. Cred că acolo trebuie să fie cei mai buni! Nu știu dacă au fost neapărat cei mai buni. Din toți cei mai buni nu toți au acceptat provocarea!

A fost o experiență interesantă, mereu m-am gândit că e mai bine să regret ce am făcut, nu ce nu am făcut. În sinea mea știam că nu o să fac față! Este o emisiune foarte grea, una este să ai 20 de ani, alta este să ai 40 de ani! De ce să nu recunoaștem?

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre povestea de dragoste care o face să nu poată dormi fără soțul ei: „Nu ies la distracții fără el”

Este purul adevăr! Chiar dacă ai fost sportiv de performanță, uzura apare! La Survivor trebuie să fii foarte bine și din punct de vedere fizic! A fost o încercare, am văzut, mi-a plăcut, mulțumesc, am plecat acasă! Am venit și cu piciorul praf. A fost o experiență!”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.