De ce a slăbit Cosmin Cernat atât de mult? Prezentatorul tv dezvăluie misterul

Cosmin Cernat a apărut în urmă cu câteva zile la un eveniment monden mult schimbat faţă de cum îl cunoaştea publicul, pentru mulţi fiind practic de nerecunoscut. Mulţi s-au întrebat dacă fostul prezentator tv nu este cumva bolnav, însă chiar el a oferit explicaţii pentru schimbarea sa.

03 iul. 2015, 07:32

Cosmin Cernat (40 ani), deşi arată mult diferit faţă de cum îl ştie publicul, spune că se simte foarte bine în pielea lui şi este sănătos tun. Mai mult, duce o viaţă cumpătată, cu dietă şi mult sport.

N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere„, a declarat Cosmin Cernat, pentru click.ro.

Citeşte şi Un îndrăgit prezentator tv a albit şi a slăbit enorm. Cosmin Cernat e de nerecunoscut FOTO

Noua sa înfăţişare este pe placul soţiei sale, Mădălina, care este profesoară de fitness şi l-a consiliat pe acest drum al transformării. „Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente„, a mai spus Cosmin Cernat. El a mai spus că participă la curse de semi-maraton, iar duminica trecută a înregistrat un record personal, alergând 10 km în 55 de minute.