De ce au migrat VEDETELE de la PRO TV la Antena 1. ADEVĂRUL din spatele EXODULUI

PRO TV a fost mai bine de zece ani raiul vedetelor TV, salariile fiind aproape triple faţă de rivalii lor din Antena 1. Iată însă că de anul trecut, după plecarea tătucului PRO TV Adrian Sârbu şi înscăunarea noului director, lucrurile s-au schimbat brusc, cu scopul de a reduce drastic datoriile postului, evaluate la trei milioane de euro. Printre măsurile radicale luate de actuala conducere se numără excluderea unor producţii celebre, dar şi micşorarea salariilor cu 45%.

22 mai 2014, 10:13
De ce au migrat VEDETELE de la PRO TV la Antena 1. ADEVĂRUL din spatele EXODULUI

Vedete de calibru precum Ştefan Bănică jr, Loredana Groza, Horia Brenciu şi Nicoleta Luciu şi-au luat tălpăşiţa din PRO TV odată cu venirea la putere a noii conduceri, pusă pe reduceri drastice de cheltuieli, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi ŞTEFAN BĂNICĂ, în locul lui Cheloo la X Factor 2014

Nici nu-i de mirare, în condiţiile în care fostul soţ al Andreei Marin câştiga 120.000 de euro pe sezon la „Dansez pentru tine”, iar acum trebuia să se mulţumească cu vreo 65.000 de euro.

Toţi cei supăraţi au făcut front comun şi s-au mutat la rivalii de-o viaţă, Antena 1. Mai nou, şi nea Marin cu a sa echipă de la „Serviţi, vă rog!” au spus adio postului din Pache Protopopescu şi au dat cu subsemnatul la trustul Intact.

Citeşte şi Nicoleta Luciu: „Am fese BETON”. Vedeta vrea „fund de braziliancă”

Salarii mai mici cu 45%

Surse din rândul celor plecaţi din PRO TV au declarat însă că mai mulţi prezentatori şi producători ar fi fost dispuşi să accepte micşorarea cu 45% a salariului, impusă de actualul director, cu condiţia de a continua să-şi promoveze în emisiunile lor afacerile.

De exemplu, Brenciu, Bănică jr. şi Loredana îşi făceau reclamă gratis la concertele de pe urma cărora le intrau în buzunare zeci de mii de euro, Nicoleta Luciu a beneficiat de o grămadă de intervenţii estetice făcând reclamă spitalelor în emisiunile la care era invitată, iar nea Marin îşi atrăgea turiştii lăudându-şi pensiunea de la munte.