Adrian Năstase, un deţinut privilegiat. De ce AVANTAJE va beneficia fostul premier în închisoare

Publicat: Marţi, 07 Ianuarie 2014 11:13 // Actualizat: Marţi, 07 Ianuarie 2014 17:08 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Năstase nu va fi tratat ca un deţinut obişnuit în penitenciar, ci va beneficia de o serie de avantaje, pentru că a fost demnitar, informează România TV.

 

Adrian Năstase rămâne încarcerat pentru 21 de zile la Penitenciarul Rahova, pentru efectuarea perioadei de carantină, iar apoi va fi mutat la Penitenciarul Jilava, unde a fost închis şi în 2012. Ca şi atunci, el va beneficia de un tratament special.

Adrian Năstase era ferit de colegii de detenţie, era scos la plimbare singur şi păzit de mai mulţi gardieni. În plus, ceilalţi puşcăriaşi erau îndepărtaţi de la ferestre pentru a nu arunca cuvinte jignitoare. De asemenea, el va primi un regim alimentar special, prescris de medici, întrucât are mai multe probleme de sănătate care impun o dietă echilibrată.

Alt avantaj de care va beneficia şi acum este comunicarea online.

De la 1 februarie intră în vigoare o lege ce le permite deţinuţilor în regim deschis şi semideschis să folosească internetul în penitenciar, astfel că Adrian Năstase va putea scrie pe blog şi va putea intra pe Internet.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Năstase avantaj deschis Inchisoare Internet online regim
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
07 ian 14:40
...penitenciar, ci va beneficia de o serie de avantaje, pentru că a fost demnitar, informează România TV.   Citește mai departe…

...
07 ian 12:43
...în penitenciar, ci va beneficia de o serie de avantaje, pentru că a fost demnitar, informează România TV.   Citește mai departe…. Citeste toata stirea Adrian Năstase, un deţinut privilegiat. De ce AVANTAJE va beneficia fostul premier în inchisoare...
07 ian 12:33
Răspunde | Votează email 0 email
marian
PRIVILEGIAT CA EL SA FIE TOTI PESEDISTII: LA JILAVA SI RAHOVA CU EI!! APOI VOICULESCU, DRAGNEA, FENECHIU, CHIUARIU, COMAN, PONATA SI GHITA!!
07 ian 11:34
...de o serie de avantaje, pentru că a fost demnitar, informează România TV. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
07 ian 11:31
... Potrivit România TV, Adrian Năstase nu va fi tratat ca un deţinut obişnuit,...
1
EUR
4.7524
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H