De ce boală suferă Lindsey Balsdon. Toată lumea crede că are 9 ani, dar, de fapt, este căsătorită și are un copil

De ce boală suferă Lindsey Balsdon. O femeie din Marea Britanie este considerată doar o copilă atunci când oamenii o văd pentru prima oară pe stradă. Însă, adevărul este cu totul altul.

18 mai 2022, 23:34

De ce boală suferă Lindsey Balsdon. Deși a trecut de vârsta de 20 ani, nimeni nu o crede că ar avea mai mult de 9 ani datorită înfățișării sale. Oamenii care o văd cred că ea este cea mai tânără mamă din Marea Britanie, la vârsta de nouă ani.

Lyndsey arată ca un copil din cauza unei forme rare de cancer de care a suferit la vârsta de cinci ani. Acum femeia are un băiețel în vârstă de 10 luni, pe nume Flynn, și locuiesc împreună în Devon. Ea este căsătorită cu Jonathan Ashton, un bărbat în vârstă de 27 ani, și duc împreună o viață fericită.

Mulți dintre străinii care îi văd cred că Jonathan este un ciudat pentru că ține de mână o copilă, neștiind că Lyndsey are 22 ani, nu nouă ani, așa cum o arată fizicul ei, potrivit The Sun.

Comentariile răutăcioase și privirile insistente îi deranjau la început pe cei doi tineri îndrăgostiți, dar se pare că au reușit cu timpul să le ignore și să învețe să trăiască cu toate aceste critici pe care le auzeau, ignorându-le complet.

De ce boală suferă Lindsey Balsdon

Oamenii mă acuză că sunt un copil de 9 ani care se preface că e adult. Sunt conștientă că arăta de parcă aș avea 9 ani. M-am lovit de critici din partea oamenilor toată viața mea pentru că ei spuneau că mint în legătură cu vârsta mea. Unii mă întreabă dacă sunt elevă în clasele primare și nu pot să cumpăr niciodată alcool fără să mi se ceară buletinul”, a povestit Lyndsey.

Pe rețelele sociale, internauții sunt chiar și mai aspri cu ea. Se pare că tânăra mămică primește adesea mesaje în care mulți o întreabă dacă e copil.

Lyndsey a explicat că motivul pentru care arată ca un copil de nouă ani e din cauza unei forme rare de cancer cu care a fost diagnosticată numită rabdomisarcom. Acest tip cancer se manifestă printr-un sarcom format din țesut subțire care crește în țesuturile de suport ale corpului. Prima tumoră descoperită de medici la Lyndsey a fost în glanda pituitară. Această glandă secretă hormoni care influențează activitatea altor glande endocrine.

Din cauza impactului bolii asupra hormonilor, medicii nu i-au oferit şanse că va putea vreodată să devină mamă, însă o minune s-a întâmplat. Specialiștii i-au spus că e posibil să intre la menopauză la vârsta de 20 ani, dar se pare că s-au înșelat.


loading...
Partenerii noștri