De ce e bine să pui o monedă în brad. Tu respecţi acest obicei?

De ce e bine să pui o monedă în brad. Unul dintre cele mai semnificative simboluri ale sărbătorilor de iarnă este bradul de Crăciun, care, de obicei, se împodobește în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie. Însă, de-a lungul anilor, oamenii preferă să-l împodobească cât mai devreme.

10 dec. 2022, 23:01
De ce e bine să pui o monedă în brad. Tu respecţi acest obicei?

De ce e bine să pui o monedă în brad. Dacă în trecut, oamenii împodobeau bradul de Crăciun cu dulciuri, mere, nuci sau covrigi, acum există adevărate tendințe atunci când vine vorba despre împodobirea lui.

În funcție de preferințe, bradul de Crăciun poate fi împodobit într-o sigură culoare sau într-o combinație de culori, existând globuri multicolore care fac posibil aproape orice design.

Citeşte şi: Zodii care vor avea parte de un noroc nebănuit de Crăciun! Cadourile nu vor lipsi de sub brad

De ce e bine să pui o monedă în brad

Există o tradiție veche pe care unii oameni o respectă chiar și în zilele noastre. Se spune că este bine ca, printre globuri și beteală, oamenii să pună în brad o monedă.

Aceasta ar trebui înfășurată într-o hârtie și legată cu ață roșie. Tradiția spune că cei care pun o monedă în bradul de Crăciun vor avea parte de un an nou plin de bucurii, înfloritor și cu foarte multe realizări. Banul, de obicei, atrage norocul și bogăția în casă și le va aduce celor care locuiesc în ea fericire și stabilitate.

Unde să așezi bradul de Crăciun în casă

Potrivit Feng Shui, bradul de Crăciun  trebuie să fie împodobit într-un anumit loc din casă. Fiecare locuință are o energie aparte, iar felul în care sunt așezate mobila și lucrurile contribuie foarte mult la stare de spirit a celor care stau în ea.

Locația perfectă pentru brad este fie în zona Bogăției, a Renumelui sau a Familiei din casă. Zona Bogăției este camera din colțul din stânga sus al casei sau colțul din stânga sus al oricărei încăperi. Dacă nu există spațiu, poziționează bradul în partea de nord a casei.

Zona prosperității și a banilor este vizavi de ușa de la intrare. Formele triunghiulare afișate în aceste zone sporesc finanțele, abundența și prosperitatea. Zona familiei se află în partea stângă a casei.