De ce Coca-Cola are un gust mai bun la McDonald’s. Fanii celebrului lanț de restaurante au primit, în sfârșit, răspunsul

Cu siguranță ai băut cel puțin odată un pahar de Coca-Cola de la McDonald’s. Te-ai gândit vreodată că are un gust mai bun decât sticlele clasice de Coca-Cola? Dacă da, rămâi aici și află care este motivul.

16 apr. 2024, 09:27
De ce Coca-Cola are un gust mai bun la McDonald’s. Fanii celebrului lanț de restaurante au primit, în sfârșit, răspunsul

Cu siguranță ai băut cel puțin odată un pahar de Coca-Cola de la McDonald’s. Te-ai gândit vreodată că are un gust mai bun decât sticlele clasice de Coca-Cola?

De ceva timp, internauții dezbat un subiect interesant pentru majoritatea fanilor McDonald’s, și anume, gustul perfect al băuturii răcoritoare, atunci când este cumpărată din îndrăgitul fast-food.

O cercetătoare din America, Abbey Thiel, face lumină în acest caz.

Te-ar putea interesa și VIDEO Sute de români au luat cu asalt McDonald’s pentru a primi un burger la 10 lei, cu ocazia inaugurării restaurantului cu numărul 100

Fanii McDonald’s au observat băutura răcoritoare populară în acest tip de fast-food are un gust diferit față de aceeași băutură din comerț ambalată în pet de plastic.

Mulți spun că paiul de la paharele din McDonald’s este mai lat decât cel obișnuit, contribuie la intensitatea și calitatea gustului Coca-Cola.

Lanțul de fast-food american a confirmat că paiul lor este proiectat pentru a amplifica experiența de degustare, permițând ca toată aroma și savoarea Coca-Cola să fie simțite mai plenar, însă secretul gustului intens stă într-un alt element.

Filtrarea meticuloasă a fiecărei picături de apă este unul dintre secretele băuturii Coca-Cola servite la McDonald’s, astfel încât sucul să ofere o experiență unică și inconfundabilă.

McDonald’s a recunoscut că unul dintre motivele pentru care Coca-Cola de la ei este atât de delicioasă este filtrarea atentă a apei, potrivit NewYorkPost.com.

„Producătorii de băuturi răcoritoare vor avea de obicei propriul furnizor de apă sau un sistem de filtrare pentru a crește calitatea apei. 

Clorul este îndepărtat pentru a evita gustul de „dezinfectant”, duritatea apei este ajustată pentru a nu afecta aciditatea băuturii, iar fierul este îndepărtat pentru a preveni defectele de culoare și aromă”, explică cercetătorul american Abbey Thiel.

Motivul pentru care Coca-Cola are un gust mai bun în celebrele restaurante

Astfel, un alt factor crucial este modul în care apa și siropul de Coca-Cola sunt răcite în avans, asigurând o temperatură optimă pentru ambele ingrediente înainte ca ele să fie combinate în dozator.

Acest proces special de răcire, combinat cu dozatoarele menținute la o temperatură rece, contribuie la menținerea nivelului adecvat de carbonatare pentru a oferi o spumare perfectă a băuturii.

Citește și McDonald’s, anunțul așteptat de toți românii iubitori de fast-food. Ce se întâmplă dacă nu primești comanda în 90 de secunde la drive-thru

Pe lângă cele precizate anterior, livrarea siropului de Coca-Cola către McDonald’s în rezervoare de oțel inoxidabil, în loc de pungi de plastic, asigură prospețimea și calitatea produsului final.