De ce înşală cu atâta uşurinţă oamenii căsătoriţi

15% din femei şi 25% din bărbaţi au avut, de-a lungul căsniciei, cel puţin o aventură amoroasă. Procentele acestea cresc cu câte 20% dacă vorbim de relaţii extraconjugale care nu au implicat sexul, aşadar s-au desfăşurat doar la nivel emoţional. Iată de ce sunt aceste procente atât de ridicate.

06 nov. 2015, 06:17
De ce înşală cu atâta uşurinţă oamenii căsătoriţi

Partenerul are impresia ca tie nu-ti mai pasa
Odata cu cresterea ritmului in care ti se desfasoara viata, munca, griji, copii, casa, birou, familie, etc., exista riscul sa lasi impresia, mai mereu neintentionat, ca nu iti mai pasa de partener la fel de mult ca inainte.

Asta se intampla mai ales in cazul femeilor dupa nasterea unui copil, cand isi canalizeaza toata atentia asupra bebelusului ignorandu-si total sotul si nevoile acestuia, dar si in cazul persoanelor (femei si barbati deopotriva) care se afunda atat de mult in munca incat nu mai vad nimic altceva in jur.

Oricum ar fi, lipsa de atentie si de preocupare fata de sot/sotie este foarte daunatoare casniciei, chiar si atunci cand nu este intentionata. In acest context, orice „atentie” primita din exterior poate sa incante, sa incite si sa favorizeze producerea adulterului.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro