De ce înşală femeile: Topul motivelor

De ce înşală femeile? Este întrebarea cu care îşi bat capul dintotdeauana bărbaţii şi la care n-au găsit până acum răspunsul corect. Există foarte multe motive pentru care o femeie alege să fie necredincioasă. Cu toate acestea procentul soţiilor care calcă strâmb este mai mic decât cel al bărbaţilor. Aşa că domnilor, înainte să observăm paiul din ochii jumătăţilor noastre mai întâi trebuie să vedem bârna dintr-ai noştri.

25 iul. 2013, 20:01
De ce înşală femeile: Topul motivelor

Iată top 9 motive pentru care partenerele înşală:

1. Insuficient sex acasă

Va amintiţi zilele de început când cu greu trece o zi fără sex? Între timp lucrurile au luat o întorsătură nouă, au apărut copii şi brusc, somnul a devenit mult mai important decât orice partida bună de sex. Soţia a început să se simtă urâtă şi nedorită. Nu de mirare deci că ea a început să caute în altă parte. Pentru a nu se ajunge aici, pentru a menţine flacăra aprinsă, invit-o în oraş, într-o seară, trimite-i mail-uri provocatoare la prânz, demonstrează-i că o găseşti la fel de atrăgătoare precum la primele voastre întâlniri.

2. Faţă cea rea

Cum pentru unii bărbaţi fidelitatea nu este decât un cuvânt în dicţionar, există şi femei care simt nevoia unei schimbări a partenerului. Acest comportament este răspunsul la schimbările majore care au loc în viaţă ei: pierderea masivă în greutate, schimbarea locului de muncă, prieteni noi etc. Menţine toate canalele de comunicare deschise cu ea, astfel că partenera ta să vorbească cu ţine despre ce se întâmplă cu ea decât să caute senzaţii ţări în cluburile de noapte.

3. Respectul de sine

În acest caz sexul cu necunoscuţii le sporeşte femeilor încrederea în forţele proprii, le face să se simtă mai frumoase şi mai atrăgătoare şi mai iubite. Dacă soţia ta are probleme cu respectul de sine asta nu înseamnă automat că te înşeală – iar dacă o face nu înseamnă neapărat că este vină ta. În acelaşi timp trebuie să ştii că există modalităţi excelenţă de a o face să se simtă în siguranţă: acordă-i multă atenţie şi nu-ţi fie teamă s-o complimentezi chiar şi fără motiv.

4. Dorinţa de răzbunare

Poate că tu n-ai înşelat-o, însă ea are sentimentul că în ultima delegaţie ţi-a făcut de cap cu una dintre colegele tale. Indiferent de cât de mult negi tui aventură, soţia ta se simte rănită şi trădată şi vrea să-ţi plătească cu aceeaşi moneda. Pentru a-i recâştiga încrederea nu este de ajuns să-i spui ce vrea ea să audă, trebuie să-i demonstrezi că se înşeală. Acţiunile fac mai mult decât 1.000 de cuvinte goale. Lucrurile stau şi mai rău dacă chiar ai călcat strâmb. Primul lucru la care se gândesc femeile când află că au fost trădate este să plătească cu aceeaşi moneda. Nu poţi da timpul înapoi, dar o poţi asigura că nu se va mai repetă greşeală, îţi poţi sugera şedinţe de terapie în cuplu, orice care să pună relaţia voatră din nou pe drumul cel bun.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro