De ce l-a lovit, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Ce i-a spus antrenorul după ce a fost agresat VIDEO

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost, în 2019, protagoniştii unui episod incredibil. Imediat după meciul Astra - FC Botoşani 2-2, impresara l-a lovit cu pumnul în plină figură pe antrenor!

08 dec. 2022, 20:24
De ce l-a lovit, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Ce i-a spus antrenorul după ce a fost agresat VIDEO
De ce l-a lovit, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Ce i-a spus antrenorul după ce a fost agresat

De ce l-a lovit, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. La finalul partidei, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, antrenor pe care îl reprezenta, iar la acea vreme s-a spus că totul ar fi pornit de la o criză de gelozie!

„Nu, nu avea nicio legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el… Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: „Ce stai toată ziua la palat?”. Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în el (n.r. – în Alexa) că suntem împreună?”, a spus Anamaria Prodan la podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu„.

„Fii atent de la ce a pornit. Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic. „Dane, asta e lista mea de jucători, zi-mi ce vrei”. „Ăsta, ăsta, ăsta, în rest nu mă interesează”. Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei, făcusem echipă, urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. „Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!”. A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul. Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, Slavă Domnului!”, a mai spus impresara.

Citeşte şi: Condiţia pusă de Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf şi lui Tiberiu Dumitrescu când i-a cerut în căsătorie. „Le-am dat 24 de ore!” VIDEO

„Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară (n.r.- patronul Astrei)… N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat, Dan a venit și a spus „Ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia”, stresul ăla și în nervii ăia atunci… Greșit pentru mine ca femeie. Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman, a zis „Ana, calmează-te!”, a precizat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou proces câştigat împotriva lui Reghecampf. „E foarte, foarte urât pentru un părinte!”

David Tiram (29 de ani), jucătorul de la care a pornit scandalul, a rămas mai puțin de două luni la Astra, iar în prezent evoluează în țara sa natală, la Ramat HaSharon.