De ce nu a făcut Monica Tatoiu parastas după moartea mamei sale: „Eu nu dau pomana la cimitir”

Monica Tatoiu nu a dorit să facă parastas la 40 de zile de la moartea mamei ei. "Eu nu dau pomana la cimitir. Am făcut niște cadouri la niște doamne mai în vârstă cu pensii mai mici", a spus vedeta.

10 dec. 2022, 14:32
De ce nu a făcut Monica Tatoiu parastas după moartea mamei sale: „Eu nu dau pomana la cimitir”
Momente teribile pentru Monica Tatoiu în vacanţa din SUA

Monica Tatoiu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea mondenă de la noi. În octombrie, mama ei, în vârstă de 89 de ani , a încetat din viaţă. Femeia suferise o intervenţie chirurgicală, după care a intrat în comă şi nu şi-a mai revenit.

În loc de pomană, Monica Tatoiu a povestit că a ales deja să doneze banii unor bătrâni.

Citeşte şi: Ce soluţie a găsit Monica Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriaşe: „Foarte mulți englezi, spanioli, francezi fac asta”

Monica Tatoiu nu a făcut nici pomenirea pe 40 de zile, mărturisind că ea nu este genul de persoană care să facă parastas la decesul cuiva.

„O să plătim la Mănăstire să facă de mâncare la niște bătrâni. Eu nu le am cu pomenile. Pomana înseamnă să dai unui om atunci când are nmevoie, nu când ai tu chef. De sărbători oamenii în vârstă au probleme, iar acești oameni or să mănânce și or să zică bogdaproste pentru mama, oameni care chiar au nevoie. Eu nu dau pomana la cimitir. Și am făcut niște cadouri la niște doamne mai în vârstă cu pensii mai mici. Eu am învățat de la mama și de la tata, că nici ei nu le aveau cu chestiile astea.”, a declarat Tatoiu, la Antena Stars.