De ce nu a participat Traian Băsescu la lansarea Elenei Udrea de la fosta uzină Republica

Elena Udrea a îmbrăcat, joi, salopeta şi şi-a pus casca galbenă pe cap pentru a-şi lansa programul electoral, într-o hală a fostei Uzine Republica. Liderul PMP anunţase în weekend că la eveniment va fi prezent şi preşedintele Traian Băsescu, însă acesta nu a venit.

02 oct. 2014, 14:09
De ce nu a participat Traian Băsescu la lansarea Elenei Udrea de la fosta uzină Republica

Elena Udrea a explicat că preşedintele Traian Băsescu nu a participat la lansarea programului său prezidenţial pentru că PMP nu l-a invitat din cauza locului în care s-a desfălurat acţiunea.

„Nu l-am invitat noi pe preşedinte pentru că locaţia şi evenimentul erau de aşa natură gândite încât am considerat că nu este prea potrivit să-l invităm. Am făcut această prezentare şi domnul preşedinte a primit oricum programul, îl are şi dânsul şi urmează să discutăm cu domnul preşedinte, în timpul campaniei, despre asta”, a explicat Elena Udrea.

Elena Udrea, lansare în salopetă, cu caschetă şi PANTOFI PRADA

Elena Udrea şi-a lansat joi programul politic ‘România frumoasă’, într-o hală dezafectată a fostei uzine ‘Republica’.

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale s-a îmbrăcat într-o salopetă muncitorească de culoare bleumarin şi a purtat pe cap o cască de protecţie de culoare galbenă.

Elena Udrea a afirmat că a ales să-şi lanseze programul politic într-un astfel de loc întrucât acesta este reprezentativ pentru ‘dezastrul pe care l-a produs de-a lungul anilor, în România, guvernarea roşie – PSD, PDSR, FSN ‘.

La lansarea programului politic al Elenei Udrea a participat preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu şi mai mulţi lideri ai PMP printre care Eugen Tomac, Cristian Petrescu, Gelu Vişan, Ştefan Vlaston, Ruxandra Dragomir, Marin Anton.