De ce nu respectă Jador tradițiile creștine de Paște. Ce are de gând să facă alături de logodnica sa în această perioadă: „Mergem să concepem un copil”

Jador a dezvăluit ce va face de Paște, alături de iubita lui, Oana Ciocan, având în vedere că familia sa nu respectă tradițiile creștine.

04 mai 2024, 18:49
De ce nu respectă Jador tradițiile creștine de Paște. Ce are de gând să facă alături de logodnica sa în această perioadă: „Mergem să concepem un copil”
Cum petrec Jador și Oana Ciocan de Paște

În urmă cu ceva timp, familia lui Jador a trecut la religia penticostală. Deși artistul nu a adoptat și el această religie, de sărbători, acesta obișnuiește să petreacă în compania celor care i-au dat viață, motiv pentru care nu respectă tradițiile și obiceiurile specifice creștinilor.

Citește și: Jador, dezvăluiri incendiare despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară”. Motivul pentru care vedeta i-a dat block

Celebrul manelilst a dezvăluit ce va face anul acesta de Paște.

„Părinții mei și-au schimbat religia, așa că nu mai există tradiții. Au alte tradiții. Probabil o să mergem acasă la mine, la Bacău, sau mergem la ea. Este posibil poate să mergem la Brașov, să concepem un copil”, a mărturisit Jador, potrivit Spectacola.

Jador, o copilărie plină de neajunsuri

Faptul că Jador își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de părinții săi nu este întâmplător, întrucât aceștia s-au sacrificat enorm pentru a-i oferi atât acestuia, cât și fraților săi, o copilărie frumoasă, chiar dacă condițiile erau extrem de modeste.

„Nu știu ce înseamnă urcat la cap, am încercat mereu să fiu cerebral și să nu fiu în lumea asta, a vedetelor, adică să nu mă duc în cluburi cu ei, să nu merg la petreceri, să nu fac lucrurile pe care ei le fac. Eu nu am fost niciodată la vreo petrecere de vedete, nici nu vreau să mă duc, nu vreau să-mi iau mașini scumpe, să arăt opulență, eu îmi văd de familia mea.

Eu nu aveam geamuri, trebuia să-mi ajut familia, nu aveam timp de figuri. Am stat în garsonieră până anul trecut, ca să pot să fac un business pentru familia mea, ca să vină din străinătate, erau toți plecați. Sunt unii care-și permit să facă aroganțe, poate familiile lor sunt ok, eu am 4 frați, trebuia să-i ajut pe toți. Îmi arde mie de figuri? Eu sincer nu-mi permit nici acum să fac greșeli cu banii”, a dezvăluit Jador, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Citește și: Jador și Oana Ciocan se pregătesc să aducă pe lume un Jadoraș mic: „Mulțumim Doamne pentru tot!”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile: „Sarcină ușoară!”

Artistul a vorbit deschis desre situația financiară a familiei sale, pe vremea când era doar un copil. Acum, acesta își dorește să își ajute familia și să le ofere acestora tot ce e mai bun.

„Am o poză din clasa a șaptea în care aveam o singură pereche de pantofi, mereu aveam doar o pereche de pantofi, nu aveam haine, ne-a lipsit de multe ori mâncarea, dar aveam noroc că aveam o vacă și ne făcea mama turte cu lapte. Mergeam cu ziua, oamenii de la țară știu ce spun. Am stat la 30 de km de Bacău, nu era casă, era o casă de paie și lut, avem o cameră în care dormeam cu toți frații, mama cu tata erau în alt pat și aveam și o sobă, ciolofan în geam. Aveam animale pe care eu le creșteam. (..) Noi nu aveam fântână, de unde apă caldă? Spălatul era raritate, era lux”, a mai spus Jador.