De ce nu ştiu să citească unii oameni cu maşini scumpe? Cum a sfidat şoferul unui bolid mesajul educativ al unui centru comercial

Un bolid de peste 150.000 de euro sfidează mesajul educativ al unui centru comercial din Capitală. Şoferul a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap, sfidând mesajul de pe asfalt.

14 ian. 2019, 19:50
De ce nu ştiu să citească unii oameni cu maşini scumpe? Cum a sfidat şoferul unui bolid mesajul educativ al unui centru comercial

Gestul sfidător al şoferului apare în condiţiile în care centrul comercial susţine campania #pebune a celor de la Fundaţia Motivation România. Adică pe panoul din faţa locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilităţi scrie clar: „Pe bune? Persoanele cu dizabilităţi nu îşi dorect acest loc de parcare însă au nevoie de el”

Nu era afişat nicăieri, pe maşină sau în maşină, un act sau sticker care să anunţe că persoana de la volan sau un pasager de-al maşinii ar avea un handicap, potrivit edupedu.ro.

Ce au vrut să transmită autorii campaniei celor care îşi parchează masinile aşa:

„#PeBune?” este o întrebare ce nu așteaptă un răspuns, dar pe care ne-am adresat-o adesea când am observat gradul de ocupare a locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilități. De multe ori, acestea sunt folosite abuziv de șoferi fără dizabilități, care nu înțeleg importanța lor. De aceea, campania „#PeBune?” își propune eliberarea locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilități din România – spun organizatorii campaniei sociale.