De ce Prinţul William nu poartă verighetă

Faptul că nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prinţul William, nu poartă verighetă a făcut să circule din nou zvonuri privind o presupusă infidelitate a acestuia faţă de soţia sa, Kate Midletton, relatează online ziarul spaniol ABC.

22 mai 2019, 14:36
De ce Prinţul William nu poartă verighetă

La începutul săptămânii, ducesa de Cambridge, Kate Midletton, a inaugurat la Chelsea Flower Show din Londra o expoziţie pentru a sublinia beneficiile pe care le poate aduce natura bunăstării fizice şi mintale atât a adulţilor, cât şi a copiilor.

Cu acest prilej, au fost publicate o serie de fotografii de familie a ducilor de Cambridge cu cei trei copii ai lor – George, Charlotte şi Louis – bucurându-se de natură. „Este un colţ de natură, un spaţiu interesant, destinat atât copiilor, cât şi adulţilor de care te poţi bucura şi pe care îl poţi explora”, declarase ducesa pentru presă înaintea inaugurării grădinii, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Fiul cel mic al Prinţului William şi al ducesei Kate a împlinit 1 an. Familia regală a publicat fotografii cu micul prinţ

Totuşi, unul dintre detaliile care a atras atenţia este faptul că în toate pozele în care apare prinţul William acesta nu poartă verighetă. Se pare însă că motivul nu are nicio legătură cu aceste zvonuri şi că ducele de Cambridge nu poartă de foarte mulţi ani verighetă.

„Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală”, a anunţat Palatul Kensington într-un comunicat, potrivit căruia prinţul a renunţat la verighetă în 2011, potrivit Agerpres.

Comunicatul a dorit să pună astfel capăt zvonurilor privind o posibilă criză de cuplu, asigurând că prinţul a luat această decizie în acord cu soţia sa.