De ce rămân oamenii buni în relaţii toxice

Se intampla in viata ca relatia de cuplu sa nu fie una benefica niciunuia dintre parteneri. Si, cu toate ca relatia le face rau si devine toxica, oamenii incearca din rasputeri sa isi salveze casnicia. Uneori, fara sanse prea mari de reusita.

06 apr. 2016, 20:39
De ce rămân oamenii buni în relaţii toxice

De ce raman oamenii buni in relatii toxice? Iata raspunsul oferit pe blogul sau de Meghann Novinskie, partener la Mixology – Matchmaking with a Twist, o companie de matrimoniale din Statele Unite.

Am auzit de multe ori „Am incercat de patru ori sa facem relatia sa mearga” sau „Relatia noastra mergea in directia gresita de doi ani, insa n-am putut sa renunt la ea, asa, pur si simplu”.

Oameni buni, oameni sanatosi raman in relatii toxice din diverse motive, unele dintre ele gresite. Sunt foarte dezamagita cand clientii mei se complac intr-o relatie care nu le face bine. Sunt foarte dezamagita cand si prietenii mei fac acelasi lucru. Sunt oameni buni. De ce le este teama ca vor ramane singuri?

Siguranta financiara

Pentru unii este ok sa ramana intr-o relatie, doar pentru ca partenerul aduce mai multi bani in casa si, astfel, vor scapa de grija zilei de maine. Eu, personal, sunt, insa de parere ca fiecare om ar trebui sa fie independent, cel putin din punct de vedere financiar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO