De ce s-a destrămat, de fapt, trupa N&D. Nick rupe tăcerea: „Se împărțeau banii prea nasol în 2.”

De ce s-a destrămat, de fapt, trupa N&D. Nick și Delia se aflau pe val în 2000 cu melodiile „Vreau să plâng" sau „Vino la mine", care fac furori și astăzi. Multă vreme, cei doi nu au comentat în niciun fel decizia lor, care i-a întristat foarte tare pe fani, însă, acum, sunt în relații bune și chiar au cântat împreună.

17 aug. 2023, 15:38
De ce s-a destrămat, de fapt, trupa N&D. Nick rupe tăcerea: „Se împărțeau banii prea nasol în 2.”
De ce s-a destrămat, de fapt, trupa N&D

De ce s-a destrămat, de fapt, trupa N&D. Acum, Delia are o carieră de invidiat, de când s-a lansat solo, fiind pe val în permanență. Chiar dacă nu a ajuns la aceeași performanță, și Nick a continuat să cânte. Artistul e convins însă că, fără el, Delia nu ar fi fost nici pe departe ce e azi.

Citește și: Motivul pentru care Oana Matache s-a împăcat cu Delia. Gina, mama fetelor, a dezvăluit totul: „Nu dansează de voie, ci de nevoie”

Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea”, a dezvăluit Nick, într-o emisiune la Kanal D.

De ce s-a destrămat, de fapt, trupa N&D

Nick mărturisește că totul s-a destrămat când Delia a vrut o carieră solo. Pentru blondină, asta s-a dovedit o idee bună, însă Nick nu a mai avut același succes, artistul luând o pauză pe plan muzical o vreme.

Nu pot spune motivul real al despărțirii, dar cred că se împărțeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, băgam benzină etc. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptură, pentru că proiectul a fost sufletul meu.

Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea și fără mine, dar nu pot să spun asta. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus și care crește și acum. Am mai cântat împreună pentru fani. Mulți se întreabă sau așteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesa, dar nu am avut timp. Nu știi cum e viața”, a mai spus Nick.